Ada mücadelende sanada kolay gelsin bende 80 kilodan 70 kiloya düştüm 2 ayda tam dukanda değil ama dukanımtrak bi rejim uyguladım bu aralar biraz bozuyorum ama bugün itibariyle bozmamaya söz verdim kendi kendime umarım en yakın zamanda kurtuluruz kilolarımızdan 14 kiloyu naısl verdin pekii
Hım ozaman sanaa benim yaptıklarımı anlatayım:)
sabahları 1 bardak yarım yağlı süt içine 1 kaşık yulaf kepeği
Öğlenleri haşlanmış tavuğu gün içinde ne çorba varsa içine tiftiyorum
yanında yarım yağlı 1 tabak yoğurt çok açsam yanına yumurta
akşamlarıda genelde yumurta tavuk ürünü tarzı yiyorum
bi nevi dukan amaa dukan kadar sert değil ben bu şekilde 2 ayda 10 kilo verdim
1 gün proteğin yersem ertesi gün proteğin +sebze tüketiyorum
yüklenmeden yavaş yavaş ama meyve tatlı vs. ağzıma sürmüyorum
tabi 2 haftadır ipin ucunu kaçırdım hafta sonları abarttım amaa artık abartmıyacağım kalan 10 kilocuğuda yavaş yavaş vercem
hiç aç kalmadan devam ediyorum ben hayatıma benim diyetin adı dukanın amcasının oğlu:):):):)
hahahah güzelmişş benımkıde benzıo aslında dukana sadece meyve var o da sadece sabah :) senınkınede proteın dıyetı denebılır tam olarak kac kılosun ?
Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah bu diyet son diyetin olur, hedefine biran önce ulaşırsın.Lütfen hiç yılma,pes etme..Çıtır bi genç kız olduğunda aldığın hazzı inan ne bi pastadan ne de bir koladan alırsın. takipteyim
amın cumlemızın :))
uarım son dıyetım olur cunku bıktım yasıtlarım tas gbı vucutlarla cırıt atarken ben koca basen koca kalcayla gecıyoru bıktım artık evden bıyere gıdecegım oluyor bı heves gıyınıyorum ama sonu husran oluyor ya sıgmıyorum ya mutlu olmuyorum goruntumden.. tesekkurler ugradıgın ve takıpte oldugun ıcın :))
inan duygularının birebir aynısını yaşıyorum. o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Hele bi zayıflayalım bak her şey nasıl düzeliyor,mutlu oluyoruz :)) bu arada boyun kaç?
:) sen kaç yasındasın ?
ve evet umarım oyle olur tek dılegım bu
boyu 1.75 kılom 77 olması gereken kılom 65 ama ben 60 olmak ıstıyorum :))
Buyun maşallahı var :)))) Bende 18 yaşındayım. Sen hele bi 60 kilo ol manken gibi olursun vallahii :)
vayy aynı yastayz okuyomsun ve ayyyyyy nerde o gunlerrr
canım kesinlikle diyet yaparak değil yediklerine dikkat ederek ve spor yaparak çok kolay zayıflayabilirsin tabi en fazla 15 kilo fazla varsa eğer daha fazla ise dr kontrolünde olmalısın.
Canım yaşın küçükmüş daha verirsin ama önlemini şimdiden alman gerekir bende 22 yaşındayım dediğin gibii sıkmadan devam et ve verdikten sonra almamak daha önemlisii haa gayret :)
okuyorum :) bi de nerde o günler diye bir şey yok tamam mı?? biz yapıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?