- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
umarım aktif siyaset yapar ....gözler ona alışık ....özlerrrr
işin yoksa yoksa kılıçtaroğlunun saçmalıkları, bahçelinin gafları dinle dur
tekbirden zarar gelmez bu kadar korkma.
ALLAHU EKBER
Tekbirrr niye bu kadar rahatsz ediyor sizi.musluman bi ulkede yasiyorz.TEKBIRRRR ALLAHUU EKBERRR
Eksik bişiiler var da kendilerinin dili söylemeye gitmiyor nedense
Niye milletin adamı?
Neden Türk milleti değil?
Bunları açıklasın bana
Bu ulkede birileri size ; gerici,yobaz,cagdisi diyorsa bilin ki dogru yoldasiniz...! (NECIP FAZIL)
Bu kadar detaylara takılmıyorum ben Türk Milleti de der..
Sloganda Türk milletinin adamı yerine milletin adamı daha akıcı o sebeple seçilmiştir diye düşünüyorum..
Umarım yeni konumunda gerçekten şu an konuştuğu gibi hareket eder bunu dilemekten başka elimden birşey gelmiyor..
Birileri gene ağlamış,çok duygulandım niyeyse..
Bu ulkede birileri size ; gerici,yobaz,cagdisi diyorsa bilin ki dogru yoldasiniz...! (NECIP FAZIL)
Sanki senin de gozler nemlenmis.bi soguk su ic istersen niyetli deglsen :)
Bu her açıdan doğru değildir ki. Gerçekten gerici, yobaz olan insanlar var.
Kesinlikle yanlış bir genelleme.
Eğer içlerinden biri olursa Davutoğlu olsun derim ben de.
Arınç da çok dingin ama bazen çok patavatsız.
Ramazanda sahur vaktii hangi evin isigi yaniyo diye oruc tutuyo diye fislenenip yobaz diyenler var.selamun aleykum dedigi icin gerici denenler var..daha nicesi..sozum onlara benim de yoksa yobazlga gericilge karsyim.dindar insanlara yillarca boyle dediler
Ramazanda sahur vaktii hangi evin isigi yaniyo diye oruc tutuyo diye fislenenip yobaz diyenler var.selamun aleykum dedigi icin gerici denenler var..daha nicesi..sozum onlara benim de yoksa yobazlga gericilge karsyim.dindar insanlara yillarca boyle dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?