adba'nın butiği

• Konu Sahibi Konu Sahibi adba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk mesajımı bir okuyun yok mu değişik ürünler elinizde ekleyin resimleride bana uymasa görenler talip olur..haydi kızlar bir el atın yav

bende balm fondeten var fıyatı 15 tl marka canta da var resımlerı aksam atarım ıstersenız su an calısıyorum

resmıı attıgımı sanıyorum yenı uye oldugumdan becerebıldım mı bılmıyorum bakarsın resım yoksa haber verırsın

resmıı attıgımı sanıyorum yenı uye oldugumdan becerebıldım mı bılmıyorum bakarsın resım yoksa haber verırsın
Cnm diğer üyeye attığın resim heralde bana özele atar mısın?birde numarası kaç?çok kullanışmış mı?çanta resmide yükleyecektin

İlk mesaja bir bakın kızlar

ilk mesaja bi bakın hanımlar...aradıklarım orda..

Beğendiğiniz olursa fiyat sorabilirsiniz

Eklentiler

• IMG_2378.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_2451.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_2546.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_2589.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_3209.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_3548[1].webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_3321[1].webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_3324[1].webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 140
Cnm zımbalı bot,adidas , kırmızı ayakkabı,kaç no ve ne kadar?önceliğim takas
Hepsi 38,5 gibi. Nar çiçeği olan 15 zımbalı 25 adidasta 35 tl takas düşünmüyorm maalesef ama alırım dersen indirim yapabilirm

aradıklarımın hepsi ilk mesajda lütfen bir kontrol edin...

canım elimde bunlar var,ilk resimdekini 2 kere düğünde kullandım,ikinci resimdekini aldım hiç kullanmadım,bilek kısmının ayarlanması gerekiyordu,aslında 2 dk işi var ama üşengeçliğimden kaldı öylece,3.resim kışlık,sanırım onu da hiç kullanmadım,son resimde ki ayakkabıyı ise yine 1 kez kullandım,varsa içlerinden beğendiğin yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…