Addeten bir kaç gün sonra hamile olma ihtimalim var mı?

Yasminnkyrn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
55
4
6
24
Adetten bir kaç gün sonra mide bulantılarım var ama böyle yediğimi çıkaracak tarzda değilde aniden gelen tatlı bulantılar doktor bir ay önce glifor yazmıştı onu kullanıyorum hamile olma ihtimalim var mı

Adetten sonra hamile kalma ihtimali var canim

Hem zaten regl bitisinin 3. Yada 4. Günü hamile kalma ihtimali yüksek oluyor genelde
Ama tek belirtim bulantım olduğumu sanmıyorum bildiğim kadarıyla testte bı 15 gün sonra felan cıkmıyormu inşallah teşekkür ederim hayırlı tarafından

Ama tek belirtim bulantım olduğumu sanmıyorum bildiğim kadarıyla testte bı 15 gün sonra felan cıkmıyormu inşallah teşekkür ederim hayırlı tarafından
Kişiden kişiye değişiyor o bazilarin günü geciktiren 5 -10 gün sonra pozitif görüyor bazıları günü gelmeden benim günüm 7 gündür gecikiyor belirtilerin çoğunuda yaşıyorum ama daha pozitif göremedim

Glifor ilk zamanlar vucut alışana kadar mide bulantısı çok yapıyor. Hamile değilsiniz muhtemelen

Ne hamileliği Allah aşkınıza adetten bir kaç gün sonra diyo ne ara yumurtladı ne ara hamile kaldı
Zaten yumurtlama günü adetten iki üç gün sonra daha yeni başlıyo yumurtlama başlayacak da spermle yumurta birleşecek bir hafta içinde anca tüplerden Rahime yerleşiyo da belirti veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…