- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
- Konu Sahibi Loch Ness Canavari
Arkadaslar ablam yaklasik 17 yildir Addison hastasi. Yakinlariniz arasinda bu hastalikla mucadele eden var mi? Bir kac sorum olacakti. Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla yok cicim. Olsa dükkan senin. Ama house m.d. izlerken adını duymuşluğum var.100.000 kiside bir gorulunce karsilasan yok demek :)
Tsk ederim canim. Hic adini bile duymamistik valla.Valla yok cicim. Olsa dükkan senin. Ama house m.d. izlerken adını duymuşluğum var.
Geçmiş olsun bu arada.
Yuzlerinde olusan lekeler icin islem yaptiran olmus mudur acaba?yok ama araştırabilirim sorucağın soruyu :) bu arada çok geçmiş olsun
Burda iki krem yazip yollamisti doktor.netten biraz baktım da lazer ile tedavi edilebiliyormuş bi cilt hastalıkları uzmanından detaylı bilgi alabilirsin ne kadar geçiriyo diye
Gebelik maskesi gibi goruntusu var. Rahatsiz ama hastalik var oldugu surece tekrar edecegini dusunuyo.Geçmiş olsun
o rahatsız değilse kalsın lekeleri diyeceğim ama görüntüsünü bilmiyorum tabii
Gebelik maskesi gibi. Zaten hamileyken lekelenme basladi. Herkes gebelik maskesi zannediyodu. Meger addisonmus.Gunes lekesı gıbı bır şeyse ben suan snowcel bakımı görüyorum leke tedavısı ıcın ıkıncı seansı. Benım lazerle geçeceğini pek sanmıyorum ben ya