A Akasia Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 5.246 556 248 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasia #1 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şube Başkanı Dr. Abdurrahman Akbaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na küfür etti. ADD Samsun Şube Başkanı Nörolog Dr. Abdurrahman Akbaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ağza alınmayacak sözlerle seslendi. “S..OSPU ÇOCUĞU” ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Abdurrahman Akbaş, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından şu paylaşımda bulundu: “Dersimli Kemal şimdi de oldu Kobanili Kemal. Kobanili Kemal der ki; Türk Ordusu AYN El araba girsin. Mehmetçik IŞİD ile savaşsın. AYN EL Arap PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye sorunsuz tertemiz bir şekilde teslim edilsin. Bu s..ospu çocuğundan bu memleketin yararına tek laf duyamayacak mıyız ya" CHP'LİLERİN DERNEĞİ Kılıçdaroğlu’nu ‘s..ospu çocuğu’ olarak tanımlayan Dr. Akbaş'ın başkanı olduğu derneğin çoğunluğunu CHP’lilerin oluşturduğu biliniyor.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şube Başkanı Dr. Abdurrahman Akbaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na küfür etti. ADD Samsun Şube Başkanı Nörolog Dr. Abdurrahman Akbaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ağza alınmayacak sözlerle seslendi. “S..OSPU ÇOCUĞU” ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Abdurrahman Akbaş, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından şu paylaşımda bulundu: “Dersimli Kemal şimdi de oldu Kobanili Kemal. Kobanili Kemal der ki; Türk Ordusu AYN El araba girsin. Mehmetçik IŞİD ile savaşsın. AYN EL Arap PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye sorunsuz tertemiz bir şekilde teslim edilsin. Bu s..ospu çocuğundan bu memleketin yararına tek laf duyamayacak mıyız ya" CHP'LİLERİN DERNEĞİ Kılıçdaroğlu’nu ‘s..ospu çocuğu’ olarak tanımlayan Dr. Akbaş'ın başkanı olduğu derneğin çoğunluğunu CHP’lilerin oluşturduğu biliniyor.
E EbediMutluluk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Haziran 2012 3.953 1.282 198 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasia #2 gerçekten söylemişmi bu lafı tövbe estağfirullah
kucukkurbaga04 okuryazar tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Mart 2014 4.536 2.579 178 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasia #3 “S..OSPU ÇOCUĞU” ben küfürün S sini anlamadım bu nasıl küfür .. etmişse ayıp etmiş tabi
yercekimli karanfil Güzel günler de bizi görecek mi? Kayıtlı Üye 1 Eylül 2010 11.644 22.237 598 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasia #4 Yaptigi cok guzel elestiriyi küfürle berbst etmiş
_NurteN_ ... Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2011 7.001 3.629 448 34 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasia #5 Birileri o "S" nin gizemini çözebilir mi acaba?
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.933 213.858 1.423 60 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasia #6 _NurteN_ .!.: Birileri o "S" nin gizemini çözebilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim şey herhalde çözdüm gibi..
_NurteN_ .!.: Birileri o "S" nin gizemini çözebilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim şey herhalde çözdüm gibi..
_NurteN_ ... Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2011 7.001 3.629 448 34 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasia #7 Aslında o an ki heyecanla parmak kaymış s ye kaymak istememiş ama kayıvermiş. :/
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.831 221.007 1.223 53 15 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Akasia #8 Ordaki "Soros" kısmı önemli olan, yani küfrü kamufle için S harfi eklenmemiş. Benden bu kadar aydınlatma yeter Yalnız bana iyi ilham geldi, bu beyefendi direkt açık etmiş, daha şifreli olabilirdi.
Ordaki "Soros" kısmı önemli olan, yani küfrü kamufle için S harfi eklenmemiş. Benden bu kadar aydınlatma yeter Yalnız bana iyi ilham geldi, bu beyefendi direkt açık etmiş, daha şifreli olabilirdi.