• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADD'li başkan Kılıçdaroğlu'na kufur etti

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.246
556
248
akbas_6910.jpg

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şube Başkanı Dr. Abdurrahman Akbaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na küfür etti.

ADD Samsun Şube Başkanı Nörolog Dr. Abdurrahman Akbaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ağza alınmayacak sözlerle seslendi.

“S..OSPU ÇOCUĞU”

ADD Samsun Şube Başkanı Dr. Abdurrahman Akbaş, sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Dersimli Kemal şimdi de oldu Kobanili Kemal. Kobanili Kemal der ki; Türk Ordusu AYN El araba girsin.

Mehmetçik IŞİD ile savaşsın. AYN EL Arap PKK’nın Suriye kolu olan PYD’ye sorunsuz tertemiz bir şekilde teslim edilsin.

Bu s..ospu çocuğundan bu memleketin yararına tek laf duyamayacak mıyız ya"

CHP'LİLERİN DERNEĞİ

Kılıçdaroğlu’nu ‘s..ospu çocuğu’ olarak tanımlayan Dr. Akbaş'ın başkanı olduğu derneğin çoğunluğunu CHP’lilerin oluşturduğu biliniyor.

facebook_7071.jpg

gerçekten söylemişmi bu lafı :KK70:
tövbe estağfirullah

“S..OSPU ÇOCUĞU” ben küfürün S sini anlamadım bu nasıl küfür ..
etmişse ayıp etmiş tabi:KK51:

Aslında o an ki heyecanla parmak kaymış s ye kaymak istememiş ama kayıvermiş. :/

Ordaki "Soros" kısmı önemli olan, yani küfrü kamufle için S harfi eklenmemiş.
Benden bu kadar aydınlatma yeter:KK70:
Yalnız bana iyi ilham geldi, bu beyefendi direkt açık etmiş, daha şifreli olabilirdi.

Back
X