Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynı sadece o yolları gölün kenarına yapmışlar rahat millet gölün etrafında dolaşsın diyee mükemmel bir yer koca dağların ve yeşilliğin içinde küçük bir cennettt..
Bi sağlık-eğitim hikayesi de ben anlatayım yıl 2010 ailem sağlık bölümü oku diye diretti hatta bi akrabamız vardı illa onun gittiği bölüme git diye tutturdu ( hastaneye gittiğimiz sırada staj yapıyordu bize yardımcı oldu diye ailem hayal kurdu bu çocuğun abisi doktor kardeşini bu bölümde okutuyorsa kızımızda okusun diye) ben de onun gittiği yüksekokula tercih verdim yerleştim 2 yıllık bir bölümdü 2. dönem bir söylenti çıktı tıbbi kodlu olan , tıbbi ders aldığımız bölüm TARIM olacakmış diye inanmadık tabi yaz ayında Bölge hastanesinde staj yaptım bölümüm laboratuvar dı ama ben o kadar hevesliydim ki iğne yapma, kan alma, damar yolu açma gibi att ve hemşirelerin yaptığı şeyleri de öğrendim yıl 2012 sınava girdim tercih vereceğim ta taaaam bölümüm değişmiş tarım olmuş 81 aldığım puanla hiç bir yere yerleşemedim dayısı miletvekili olanlar yerleşti tanıdığı olanlar yerleşti ben ortada kaldım , itiraz ettik dava açtık bizden sonrakiler yine tıbbi kodu aldı bizim diplomalara sağlık yazıldı ama hala kpss de tarım olarak geçiyor. Hani verilen hak geri alınamazdı ? Memleketimin adaleti! 10 numara