Adem Özköse : Erdoğan’ı Savunmak

Ben yerim apla ne demek hahahaha :)

zaten sabahtan beri banlanmamak için kendimi zor tutuyorum yakinda mapusa düşerim kesin. bi de benim kız tv de tayyibi görüp dede dede diye tv yi sevmeye çalışıyor deliricem :KK70:
Ya kadesa yerim senin kızı :) benim cadı küçükken tv'de görünce gülümsüyordu büyüyünce de tvde görüp tayyip abi çıktı anne diyor beni çağırıyor kızım abi deme bari amca de illa bi akrabalık bağı kuracaksan diyorum hayır abiymiş o daha gençmiş amca olacak kadar yaşlı değilmiş öyle diyor. Ama davutoğlu' nu hiç sevmiyor çıkınca kapatıyor tv' yi. Niye kapatıyorsun diyoruz sevemedim bu amcayı işte bilmiyorum diyor.davutoğlu amca tayyip abi ona göre :)

Bi hastane anısı da ben anlatayım madem.Bundan 4-5 sene önce dedem bir süre Cerrahpaşa'da yattı.Babamlar teyzemler filan hep yanında refakatçi kaldı.Ve teyzem orada refakatçi kaldığı süre içinde dizanteri mikrobu kaptı,ne hoş değil mi?Hastaneye tedaviye diye gidiyorsun,daha çok hasta olup dönüyorsun.
Sonracığıma hep internetten randevuyla giderim ben doktora ama daha bir kere randevu aldığım saatte muayene olduğum olmamıştır.En iyi ihtimalle yarım saat-45 dakika filan bekledim hep.Hele tahlil filan yapılacaksa abboooov sabahtan akşama kadar hastandeyiz demektir.
Ücretsiz sağlık hizmeti safsatalarına hiç girmiyorum zaten,çatır çatır veriyoruz ücretini bunu farketmeyen kalmamıştır artık herhalde.

Sağlık sektörü gittikçe kötüye gidiyor. Annem iki hafta önce merdivenlerden düşmüş. Babam önce özel hastaneye acile götürüyor. 200 küsur ödeme yapıyor alçıya alıp yolluyorlar ama siz yine de devlet hastanesine de götürün diyorlar. Devlet hastanesine gidiyorlar ancak öğleden sonraya sıra geliyor. Alçıyı açıp film çektirip yeniden alçıya alıyorlar. (parmaklarda çatlak teşhisiyle) 15 gün sonraya tekrar çağırıyorlar. Gititğinde alçısını açıp ayağını sıcak suda beklet diyor dr'u. Annem de söyleneni dinliyor. Üç gün sonra yine dayanılmaz ağrılarla akşam yeniden acile gidiyorlar. Dr film çektirip bakıyor. Topukta çatlak ver diyor yeniden alçıya alıyorlar ve pazartesi (bugün ) normal muayeneye gelmesini söylüyorlar. Bugünkü muayene eden dr filme bakıp çatlak falan yok açın alçıyı diyor ve soğuk suyla pansuman yapmasını söylüyor. Hey allahım gel de çıldırma. Bu insanlar emekli, yaşlı insanlar hastane uzak her defasında eş dost alıp arabasıyla götürmek zorunda kalıyor. Bir dr un dediği diğerini tutmuyor. Allah hepimize yardım etsin.

incir incir geçmiş olsun, iyi mi şimdi anneniz? Yalnız neden sıcak su? Benim bildiğim kırık, çatlak vb durumlarda sıcak değil soğuk kompres yapılır şişmesin diye, sıcak su daha kötü yapmaz mı?
Bu Teşhis koyamamalara bende çıldırıyorum, burda bir tanıdığın cildinde birşeyler çıkıyor, önce stres diyorlar, kadın stresten olduğunu düşünüyor zira o ara özel sorunları varmış, neyse Geçmiyor yine gidiyor, tahliller yapılıyor kanser deniyor, kadın yalan olmasın 3 ay mı ne kanser ilaçları kullanıyor ama sorunları devam ediyor, sonra birinin yardım ve tavsiyesiyle il merkezine gidiyor başka bir hastaneye, yine tahlil tetkik sedefsin diyorlar, kadın onca ay kanser ilacı içtiğine mi yansın, kanserim diye üzüldüğüne mi, ardında tek evladı olan ufak kızına mı? Dava edecekti bilmiyorum ne yaptı.

veee şu hastaneleri dilinize dolamayın artık baydınızz.. ben oğlumu getirdim ve hala işin içindeyim o kadar değişmişki hastaneler o kadar ilgilendilerki yardımcı doçent olmasına rağmen kuzumun teşhisi için hocalarını çağıran ben bunu gördüm hocam sizde bir bakın diyen doktorlar ..ALLAH razı olsun işini güzel yapanlardann ve şu hastaneleri güzelleştirmeye çalışanlardannn...ve ben şahidim biri halam diğeri kocası eniştemm 1 hafta arayla bakırköy devlet hastanesinde bağırsaklardan dolayı acil ameliyata alındılar ve eniştemin ameliyatı 7 saat halamın ameliyatı 5 saat sürdü ve malesef halamdan alınan parçada kanser çıktı ve şimdi aynı hastanede tedavisi yapılıyor.. ama doktorlar muhteşemm eniştem ise şükür mevlaya iştahı açıldı yaşama döndü.. şimdi ben bunları görürken birileri çıkıpta burdan yok hastaneler şöyle yok neresi düzeltilmiş demesinn.. rica edeceğim yaaaa..
Eee? Hastanelerde eskiden de hocalar ve asistanlari vardi.. Eskiden de ameliyat olan yuzbinlerce hasta yurtdisina filan gitmiyordu. Acil ameliyatlar da bu ulkenin hastanelerinde yapiliyordu. SSK ve Devlet hastanelerinde tedavi edilemeyen hastalar Universite hastanelerine havale ediliyordu. Parasini da SSK karsiliyordu. Kanserlisi de, ortopedik hastasi da bu hastanelerde aciliyet sirasina gore ameliyat ediliyordu. Ameliyat edilenleri de ertesi gun eve yollamiyorlardi.Tayyip gelince mi ulkede ameliyatlar basladi? Nedir yani.. Bu mu sisteme getirdigi yenilik? Ameliyat ve tedavi olma ozgurlugu..:KK45:

Eee? Hastanelerde eskiden de hocalar ve asistanlari vardi.. Eskiden de ameliyat olan yuzbinlerce hasta yurtdisina filan gitmiyordu. Acil ameliyatlar da bu ulkenin hastanelerinde yapiliyordu. SSK ve Devlet hastanelerinde tedavi edilemeyen hastalar Universite hastanelerine havale ediliyordu. Parasini da SSK karsiliyordu. Kanserlisi de, ortopedik hastasi da bu hastanelerde aciliyet sirasina gore ameliyat ediliyordu. Ameliyat edilenleri de ertesi gun eve yollamiyorlardi.Tayyip gelince mi ulkede ameliyatlar basladi? Nedir yani.. Bu mu sisteme getirdigi yenilik? Ameliyat ve tedavi olma ozgurlugu..:KK45:
E saraylım abla bilmiyor musun sen din bile haşa Tayyip'le geldi. Ondan önce ineğe tapıyorduk ya :KK53:

yıl olmuş 2015 zaten. Çağ'ın getirdiği Şeyler bunlar. Yok eskiden hastane kuyruğu varmış, yok tüp kuyruğu varmış. Gülüyorum sadece artık.

Evet saglik sektoru sahane. 13 yilda o kadar ilerledik ki hala bicak parasi alan proflar var. O kadar ilerledik o kadar sahane reformlar yapildi ki pek cok doktor kendi muayehanesini acma ya da ozel hastaneye transfer olma karari aldi. Saglik sektoru o kadar sahane ki hem prim hem muayene hem ilac parasi oduyorsunuz, calisan ya da emeklinin maaslarindan kesenek aliniyor.
O kadar sahane bir sistem ki kurtaj olan kadinin babasina sms atiliyor falan. Sistem o kadar sahane ki uzun sure boyunca neredeyse ulkede kanser ilaci yoktu, parasi olan yurt disindan fahis fiyatlarla ilac getirtti. Sistem o kadar sahane ki 13 yik oncesine geri donduk devlet hastanelerinin eczaneleri yeniden acildi, A hastanesinde ilaci bulamayan hasta tipki 13 yil oncesi gibi B hastanesine o da olmadi C hastanesine gidecek
Daha yazarim da hava sicak

Bi hastane anısı da ben anlatayım madem.Bundan 4-5 sene önce dedem bir süre Cerrahpaşa'da yattı.Babamlar teyzemler filan hep yanında refakatçi kaldı.Ve teyzem orada refakatçi kaldığı süre içinde dizanteri mikrobu kaptı,ne hoş değil mi?Hastaneye tedaviye diye gidiyorsun,daha çok hasta olup dönüyorsun.
Sonracığıma hep internetten randevuyla giderim ben doktora ama daha bir kere randevu aldığım saatte muayene olduğum olmamıştır.En iyi ihtimalle yarım saat-45 dakika filan bekledim hep.Hele tahlil filan yapılacaksa abboooov sabahtan akşama kadar hastandeyiz demektir.
Ücretsiz sağlık hizmeti safsatalarına hiç girmiyorum zaten,çatır çatır veriyoruz ücretini bunu farketmeyen kalmamıştır artık herhalde.
Bunlar capa ve cerrahpasayi tasimak istediler ya hani tip fakulteleri direndi gitmedi hic bi yere. Odenekleri kesmisler bu yuzden ve iki hastane de batmak uzereymis su an.

Evet saglik sektoru sahane. 13 yilda o kadar ilerledik ki hala bicak parasi alan proflar var. O kadar ilerledik o kadar sahane reformlar yapildi ki pek cok doktor kendi muayehanesini acma ya da ozel hastaneye transfer olma karari aldi. Saglik sektoru o kadar sahane ki hem prim hem muayene hem ilac parasi oduyorsunuz, calisan ya da emeklinin maaslarindan kesenek aliniyor.
O kadar sahane bir sistem ki kurtaj olan kadinin babasina sms atiliyor falan. Sistem o kadar sahane ki uzun sure boyunca neredeyse ulkede kanser ilaci yoktu, parasi olan yurt disindan fahis fiyatlarla ilac getirtti. Sistem o kadar sahane ki 13 yik oncesine geri donduk devlet hastanelerinin eczaneleri yeniden acildi, A hastanesinde ilaci bulamayan hasta tipki 13 yil oncesi gibi B hastanesine o da olmadi C hastanesine gidecek
Daha yazarim da hava sicak

Bıcak parası dedin yarama bastın. CArsamba gunu acık rahim ameliyatı olucam, 7500 lira ameliyat, 7500 lira doktorcugumun emek parası. SOygun..ciddiyim resmen soygun. Bir de yasalastı bıcak parası denilen hırsızlık yanlıs bilmiyorsam?

Ulen koskoca acık kalp ameliyatında bile, dunyanın 5. KAlp profu 3000 lira alıyor..Ben 7500 lira odicem kıytırık bi lapatomi icin.

evet daha önce ameliyat olmuyordu millet muska yazıyorlardı, sonra ameliyat oluyorlar hatta Saraylım inanmayacaksın ameliyatı doktorlar yapıyor :KK53: Varmı emerikalarda böyle bişi? :63:

yahu kakao biz ne diyoruz sen ne diyorsun yaw..

evet daha önce ameliyat olmuyordu millet muska yazıyorlardı, sonra ameliyat oluyorlar hatta Saraylım inanmayacaksın ameliyatı doktorlar yapıyor :KK53: Varmı emerikalarda böyle bişi? :63:

yahu kakao biz ne diyoruz sen ne diyorsun yaw..
.
Bos konusma lutfen, baydınız:63:

İnanmıycan artık anestezi ile yapılıyormus amellyatlar:KK57:

HEy gidi gunler hey..eskiden narkoz mu vardı.Acılar icinde olurduk. O gunleri yasamayan bilmez:cry:

.
Bos konusma lutfen, baydınız:63:

İnanmıycan artık anestezi ile yapılıyormus amellyatlar:KK57:

HEy gidi gunler hey..eskiden narkoz mu vardı.

yoktu, dişlerinin arasına odunu tıkar öyle yaparlardı ameliyatı :KK43:

ya da aha böyle :KK53:

genel-anesteziye-gerek-yoktu-480x437.jpg

Bıcak parası dedin yarama bastın. CArsamba gunu acık rahim ameliyatı olucam, 7500 lira ameliyat, 7500 lira doktorcugumun emek parası. SOygun..ciddiyim resmen soygun. Bir de yasalastı bıcak parası denilen hırsızlık yanlıs bilmiyorsam?

Ulen koskoca acık kalp ameliyatında bile, dunyanın 5. KAlp profu 3000 lira alıyor..Ben 7500 lira odicem kıytırık bi lapatomi icin.
Gecmis olsun.. Saglikla gir cik insallah ameliyatina.

Geçmiş olsun med. yarın ararım seni

Evlat sahibi olmak istiyorsunuz sanırım, Allah yardımcınız olsun, Herşeyden önce insanız işte, kadınız hassasız..memleketin durumuna üzülsekte, karşı fikirlere kızsakta ..

Dilerim transferin güzel geçer , hayırlısıylaa evlat sahibi olursun.

karşı fikre kızma saygı duy saygısızlık yapılırsa tepkini koy
ben kızmıyorum ancak her mesajda yazmaktan yorulsamda yazacağım saygısızlık yapan cevabını ya benden alır

ya k.i.b yani cımbızcıdan:KK20:

duaların için kocaman amin RABBİM sizinde kalbinize göre en hayırlı olanları yaşatsın :KK68:

üniversitelerin saha çalışmaları vardır. google education diye arattığınızda bir sürü sonuç açılır önünüzde. teknolojik gelişme, kullanılan AR-GE, yeni projeler, sağlık sektöründeki gelişmeler, toplumsal yapıya etkisi hep akademik olarak sınıflandırılan ve değerlendirilen veriler.
bu sebeple hepsinin bilgisine ulaşılabilir.
sadece bu bilgilere doğru bir şekilde Sabah ya da Sözcü gazetelerinden ya da sağlık bakanlığı sitesinden erişemeyiz. Bilgiler yanlıştır demiyorum.
örneğin bir önceki mesajınızda verdiğiniz linklerde kesinlikle doğru bilgiler vardır.
ama örnek olarak veriyorum:
Türkiye dış satımda rekor kırdı geçen yıla göre 2 milyon TL dış satım gerçekleştirdi cümlesi çok bir şey ifade etmez. eğer 3 milyon TL dış alım gerçekleştirdiyseniz açık vermişsiniz demektir.
doğruları yazarlar ama bazı doğruları kendilerine saklayarak.
iyi geceler.

sizede iyi geceler:KK66:
en kısada bakmaya çalışacağım
Rabbim büyük, illa ki keser dönecek sap dönecek, kendi çıkarları için vatanı hiçe sayanlar defolup gidecek... Rabbim sınavımızı rahat atlatmamızı sağlasın...

işte biz o keserin sapın döndüğünü düşünenlerdeniz:KK39:

Rabbim sınavımızı rahat atlatmamızı sağlasın...

bu duanıza kocaman aminn:KK68:

Şimdi reklamlar...
Müessesemiz toplu kıyım yapmadan önce sizlere görsel bir şölen düzenledi, toplu kıyım dedim dikkatinizi çekerim, az daha karışırsa bu bölüm olacakları söylüyorum.

Nerde kalmıştık, işte size görsel şölen, yiyelim kendimizden geçelim, löp löp et olsun, yarasın, afiyet olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pogacalar-oylama.844293/

:confused::confused::confused::confused:ben en uslu duran benim

çok yaramaz diğerleri :63::63::63:

öncelikle geçmiş olsun

ben yukarıda yanlışmı okudum bana iş bankası bakıyor operasyonlara ücret ödemiyorummu yazmışsınızo_O

e peki bu ne

devlet hastanesinde veya üniversite hastanesindemi bu kadar ücret alıyorlar sizden:KK57:

öncelikle geçmiş olsun

ben yukarıda yanlışmı okudum bana iş bankası bakıyor operasyonlara ücret ödemiyorummu yazmışsınızo_O

e peki bu ne

devlet hastanesinde veya üniversite hastanesindemi bu kadar ücret alıyorlar sizden:KK57:

Teşekkür ederim..Üniversite hastanesinde de ameliyat ücreti bu kadar..Yani atıyorum 9 eylülde olsaydım, sadece 7.500 ödeyecektim, onu da banka karşılıyor zaten..
Ama ameliyat parasının üstüne bir 7500 lira daha istiyor doktorum. Bıçak parası:KK14:

Devlet ya da üniversite hastanelerinde de alıyorlar bıçak parası, fakat daha düşük tabi. Egede alıyorlar mesela. Muhtemelen benim geçireceğim operasyon için 1-2 bin lira alıyorlardır. Ya da daha düşük.

Bıçak parasını hiç bir kurum ödemiyor haliyle, iş bankası bir kısmını ödüyordu 2008 e kadar, devletin baskısından ötürü artık ödemiyor.

Bıçak parası dediğimiz şey bildiğin rüşvet zaten. Ameliyattan zaten doktor hakkını alıyor, bir de bıçak parası adı altında insanları soyuyorlar.

Ha neden üniversitede ya da devlette olmuyorsun dersen, 2 yıldır aynı profösör takip ediyor beni. Jinekoloji-onkoloji alanında oldukça deneyimli ve uzman. Yapılacak operasyon bir nevi kanser araştırması olacağı ve epey ince iş gerektireceği için, başka bir doktora güvenemedim açıkçası.

anlıyorum ablacım :KK19:
ALLAH razı olsun hayırlı ise hayırlı anne baba olabilecek önce ALLAH cc hayırlı bir kul -vatanana millete hayırlı bir insan olacaksa alimler bilginler düzeyinde terbiyeli-sağlıklı-güzel yada yakışıklı evlad yada evladlar nasip etsin inşallah
dua etmek isteyenden dua bekliyorum...

iyi geceler :KK66::KK36:
Aaaa senin bebeğin yok muydu kız ben senin var diye biliyordum da
Neyse hakkında hayrılsı olsun

Back
X