• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adenomiyosiz

Bende de aynı durum var canım sanırım geçici menapoza sokmaları gerekiyor bebeğin tutunmayı için. Hamile kalabilirsin belki ama bebek tutunmayabilir

Bende de aynı durum var canım sanırım geçici menapoza sokmaları gerekiyor bebeğin tutunmayı için. Hamile kalabilirsin belki ama bebek tutunmayabili
Hangi igneyle gecici menepoza soktular kac ay kullandin canim gonapeptly kullandim 4 5 ay nerdeyse adetin 21.gunu başlandi tabi ki heray son kontrole kadar hersey guzel son kontrolde rahim ici bozuluyordu transfer iptal yine ayni sekildi devam ederek transfer oldum tabi ki tutunamadilar simdide yeniden baslicak maddiyat yok merkezlere yaklasilmiyor cok pahali zaten ilero yas 1 2 yumurta anca cikiyor dogal yolla olur mu acaba diyorum nasipten ötesi yok tabi senin bebegin insallah tutunmustur sana

Yok canım benim daha o aşamaya gelemedi durumum 2 kez aşılama yaptırdım biri tuttu ancak kese oluşmadan düşük oldu. Devlette doktor miyom var o yapar bunu alalım dedi. Bende tamam dedim temmuzda histeroskopi yöntemiyle ameliyat oldum. Bu defada 2 ay sonra rahim filmi çektir Bi bakalım dedi. Ve rahimde yapışıklık olmuş. Hadi baştan tekrar ameliyat oldum hemde daha yeni cuma günü. Tabi yapışıklık kesin açılır demediler. Açıyorlar tabi ameliyatta ancak rahim tekrar yapışabilrmiş. Tüp bebek merkezlerinden öğrendim bende iğneyi. Lucrin diye bir iğne olması lazım diye biliyorum. Ancak önce yumurta toplanıp dondurulacak sonra menopoza sokacaklar sonunda da transfer diye anlattılar. 4 farklı merkeze gittik. Simdilik benim durum beklemede bu yapışıklık durumuna göre tedavi başlanacak. Sen tüp bebek mi denedin düşük oldu. Ve adenomiyozis kim teşhis etti? Benim özelde ki tüp bebek doktoru farketti devlette bunu anlamamışlardı.

Miyom ameliyati rahim duzeltme histereskopiler derken gelsin pesinden yapisiklillar neler cektim tabi duzeldimi bilmem evlendigim ay gebe kaldim fakat ilerlemedi miyomlardan t rahimden tutunamadi dediler ikinci ay yine gebe kaldim yine ayni derken ameliyatlar tup bebekler elde var sifir 4 yildir tukendik maddi manevi ameliyatlar sonrasi dogal yoldan hic gebe kalamadim guya miyomlar alindi bi dahada rahim filmo gerek gormediler simdide esime cektirelim dedikce adam kiziyor anlamiyor beni

Adenomiyosize gelince hic kimse bisey dememisto son doktorumun surekli iptal olan transferler sonrasi transfer aninda adenomiyosiz dedigino duydum hemsireden yani oda bana 1 yildir surekli iptal oluyor su nedenden dememisti ne oldu 2 embiryoda negatif

Back
X