Adenomyosiz ve Doğum ?

Merhaba adenomyosiz denildi. Çok bilgim yok biraz bahsedebilir misiniz. Tedaviyle mi hamile kaldınız doğal mı. Nedir bu adenomyosiz tam olarak
Bende de var rahim kasının büyümesi ile ilgili bir olay ben doğal yolla gebe kaldım ama 28 haftalık erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim daha sonra tüp bebek öncesi 2 ay iğne kullanıp biraz baskıladılar ondan sonra tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu

Bende de var rahim kasının büyümesi ile ilgili bir olay ben doğal yolla gebe kaldım ama 28 haftalık erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim daha sonra tüp bebek öncesi 2 ay iğne kullanıp biraz baskıladılar ondan sonra tüp bebek yaptırdım ç

Kaybınız için çok üzüldüm. Doğum yaptınız peki 2.gebelikte yoksa hala hamile misiniz. Sağlıkla gelsin inşallah. Bana iğneyle değil yasminle 3 kutu tedavi başladılar şimdi. Öyle transferi değerlendirecekler tekrar. Bundan önceki tedavilerimde de gebe kaldım ama düşükle sonuçlanmıştı. Bu teşhiside yeni koydular öncesinde nasıl kimse görmedi yada yeni mi oldu bilmiyorum

Merhaba adenomyosiz denildi. Çok bilgim yok biraz bahsedebilir misiniz. Tedaviyle mi hamile kaldınız doğal mı. Nedir bu adenomyosiz tam olarak
Merhaba rahım kasının büyümesi ve kasılması . Bunun sonucunda feci ağrılı adetler oluyor hastanelik oluyordum her defasında ben. 2 yıl denedik olmadı sonra aşılama yaptık ilk denemede gebe kaldım ve bebeğim şimdi 7.ayına girdi🙏

Back
X