• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adenomyozis ve rahim baskılama

Asya4454

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
86
28
18
32
Merhaba herkese şu an tüp bebek tedavisi görüyorum eşimde sperm dna hasarı morfoloji düşüklüğü gibi durumlar vardı kendiliğinden 2 gebeliğim oldu fakat devam etmedi adenomyozis varmış o kadar doktora gittim tedavi gördüğüm doktor dışında gören olmadı. Şu an baskılama tedavisindeyim lucrin kullandım 1 defa 2 aydır adet olmadım ama şu an sancılar başladı sanırım yakın zamanda olacam tek bi defa kullanma etki eder mi bu deneyimi olan var mı kaç defa kullandınız doktor adet olunca gel dedi

Bir de adet öncesi sancılarım başladı iğnenin ağrıları dindirmesi gerekmez mi diye düşünüyorum ama bilemedim

Tüp bebekte ilk 2 denemem taze transfer ve olumsuz olunca 3. deneme için lucrinle baskılama yapıp yumurta toplama ve taze transfer oldum. O da negatif oldu. Üç dört yıl sonra bir daha deneyelim dedik. O arada adenomyozis de başlamış. Amh hormonum iyice düşmüş. Çikolata kistim de ilerlemişti. Bu defa önce yumurta toplanıp dondurulup sonra baskılama yapıldı ve bu sefer pozitif oldu. Ancak bu arada piezo elektrik, picsi, embriyo glue gibi ek yöntemler kullanıldı son denemede.

Tüp bebekte ilk 2 denemem taze transfer ve olumsuz olunca 3. deneme için lucrinle baskılama yapıp yumurta toplama ve taze transfer oldum. O da negatif oldu. Üç dört yıl sonra bir daha deneyelim dedik. O arada adenomyozis de başlamış. Amh hormonum iyice düşmüş. Çikolata kistim de ilerlemişti. Bu defa önce yumurta toplanıp dondurulup sonra baskılama yapıldı ve bu sefer pozitif oldu. Ancak bu arada piezo elektrik, picsi, embriyo glue gibi ek yöntemler kullanıldı son denemede.
Toplama işleminde bazıları yapıldı diye biliyorum. adet olduğumda tekrar kontrole gideceğim sizin de mi öyle oldu baskılamanın içindeyken mi transfer oldunuz yoksa daha sonradan mı çok soru sordum kusura bakmayın biraz kafam karışık sürekli düşünmekten

Baskılama içindeyken hiç adet görmeden dondurulmuş embriyo transferi oldum. O arada rahim kalınlaşması için iğne ve ilaç verdiler onları da kullandım.

Merhaba herkese şu an tüp bebek tedavisi görüyorum eşimde sperm dna hasarı morfoloji düşüklüğü gibi durumlar vardı kendiliğinden 2 gebeliğim oldu fakat devam etmedi adenomyozis varmış o kadar doktora gittim tedavi gördüğüm doktor dışında gören olmadı. Şu an baskılama tedavisindeyim lucrin kullandım 1 defa 2 aydır adet olmadım ama şu an sancılar başladı sanırım yakın zamanda olacam tek bi defa kullanma etki eder mi bu deneyimi olan var mı kaç defa kullandınız doktor adet olunca gel dedi
merhaba ben de benzer bir durumdayım. Siizn nasıl teşhis edildi baska sikayetleriniz var mıydı ? ben baskılama olmadan transfer oldum dr ya görmedi ya da gözardı etti negatif oldu. sonra baska bir doktora gidince fark etti..

merhaba ben de benzer bir durumdayım. Siizn nasıl teşhis edildi baska sikayetleriniz var mıydı ? ben baskılama olmadan transfer oldum dr ya görmedi ya da gözardı etti negatif oldu. sonra baska bir doktora gidince fark etti..
Ultrason ile teşhis konuldu ama ben de o kadar doktora göründüm farketmediler tedaviye başladığım doktor farketti açıkçası adetlerim bazı aylar sancısız bazen çok sancılı ama özellikle kürtajdan sonra çok kanamalı olmaya başladı parçalı bi kanama

Merhaba, ben de 2 lucrin vurundum. 2 aydır baskılama yapılıyor. Önce opu oldum sonra baskılama yapıldı. Çikolata kistlerim sebebiyle

Ben iğneyi adetin 2. Gününde kullandım zar zor buldum bu arada şu an 65. Günündeyim adet olacakmış gibi sancılarım var göğüslerim şiş bu sancılar da korkutuyor adeno bastırılmadı mı acaba neden böyle sancım var anlamadım

Back
X