Adet 15gun var ve rahim duvarı kalınlaşması

Yi serumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
530
320
53
Dün kontrol günümdu doktor rahim duvarı kalınlaşmış senden tahlil isteyeceğim dedi ve HCG 1.5 çıkmış ve adete 15gun var böyle birşey başına gelen oldu mu

Dün kontrol günümdu doktor rahim duvarı kalınlaşmış senden tahlil isteyeceğim dedi ve HCG 1.5 çıkmış ve adete 15gun var böyle birşey başına gelen oldu mu
Bende bugün kontrole gittim , 9 günüm var aynı şekilde banada kalınlaşma var dedi fakat Progesteron testi istedi .

Bende bugün kontrole gittim , 9 günüm var aynı şekilde banada kalınlaşma var dedi fakat Progesteron testi istedi .
Bnm tüm tahlilleri yaptı sıkıntı yok dedi ama ilişkiyi sıkılaştır . Adet söktürücü verdi sordum hocam gebelik oluşursa sıkıntı olmazmi dedi işte kullanacaksan ilacı korunman gerekir dedi bnd doktordan bişey anlamadım

Çok ilginç , belki yumurtlaman bile yeni olacak olabilir senin 15 gün varsa eğer , bende anlamadım . Belki daha tecrübeli arkadaşlar vardır

Çok ilginç , belki yumurtlaman bile yeni olacak olabilir senin 15 gün varsa eğer , bende anlamadım . Belki daha tecrübeli arkadaşlar vardır
Aynen öyle hiç gidip ilaç almadım bile geçen ay doktor duphason verdi rahimde oluşursa gebelik tutunsun diye bu ay rahim iyi kalınlaşmış ve sökücü veriyor

Merhaba nasılsın ne kadar kalıplaşmış acaba belkide hamilesin sana adet söktürücü mü verdi bence 2 gün sonra tekrar hcg ver kesinleştir

Aynen öyle hiç gidip ilaç almadım bile geçen ay doktor duphason verdi rahimde oluşursa gebelik tutunsun diye bu ay rahim iyi kalınlaşmış ve sökücü veriyor
Duphaston aynı zamanda adet sokturucudur. Gebelik oluşursa tutunmasını sağlar olmazsa eğer regl olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…