Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün kontrole gittim , 9 günüm var aynı şekilde banada kalınlaşma var dedi fakat Progesteron testi istedi .Dün kontrol günümdu doktor rahim duvarı kalınlaşmış senden tahlil isteyeceğim dedi ve HCG 1.5 çıkmış ve adete 15gun var böyle birşey başına gelen oldu mu
Bnm tüm tahlilleri yaptı sıkıntı yok dedi ama ilişkiyi sıkılaştır . Adet söktürücü verdi sordum hocam gebelik oluşursa sıkıntı olmazmi dedi işte kullanacaksan ilacı korunman gerekir dedi bnd doktordan bişey anlamadımBende bugün kontrole gittim , 9 günüm var aynı şekilde banada kalınlaşma var dedi fakat Progesteron testi istedi .
Çok ilginç , belki yumurtlaman bile yeni olacak olabilir senin 15 gün varsa eğer , bende anlamadım . Belki daha tecrübeli arkadaşlar vardırBnm tüm tahlilleri yaptı sıkıntı yok dedi ama ilişkiyi sıkılaştır . Adet söktürücü verdi sordum hocam gebelik oluşursa sıkıntı olmazmi dedi işte kullanacaksan ilacı korunman gerekir dedi bnd doktordan bişey anlamadım
Aynen öyle hiç gidip ilaç almadım bile geçen ay doktor duphason verdi rahimde oluşursa gebelik tutunsun diye bu ay rahim iyi kalınlaşmış ve sökücü veriyorÇok ilginç , belki yumurtlaman bile yeni olacak olabilir senin 15 gün varsa eğer , bende anlamadım . Belki daha tecrübeli arkadaşlar vardır
Merhaba nasılsın ne kadar kalıplaşmış acaba belkide hamilesin sana adet söktürücü mü verdi bence 2 gün sonra tekrar hcg ver kesinleştirDün kontrol günümdu doktor rahim duvarı kalınlaşmış senden tahlil isteyeceğim dedi ve HCG 1.5 çıkmış ve adete 15gun var böyle birşey başına gelen oldu mu
Duphaston aynı zamanda adet sokturucudur. Gebelik oluşursa tutunmasını sağlar olmazsa eğer regl olursunuz.Aynen öyle hiç gidip ilaç almadım bile geçen ay doktor duphason verdi rahimde oluşursa gebelik tutunsun diye bu ay rahim iyi kalınlaşmış ve sökücü veriyor
sefer duphason değil tarusal verdiDuphaston aynı zamanda adet sokturucudur. Gebelik oluşursa tutunmasını sağlar olmazsa eğer regl olursunuz.
Bilmiyorum ki ama kullanmayacağım ilacı daha çünkü 15gun var adeteMerhaba nasılsın ne kadar kalıplaşmış acaba belkide hamilesin sana adet söktürücü mü verdi bence 2 gün sonra tekrar hcg ver kesinleştivil
Çok erken bence söyledikleri başka doktora gösterme imkanın varsa bir göster kendince hareket etmek doğru olmayabilir belkide çok fazla kalınlaşmıştır bilemeyiz kiBilmiyorum ki ama kullanmayacağım ilacı daha çünkü 15gun var adete