- 2 Ekim 2023
- 73
- 32
- 3
- 28
- Konu Sahibi Birportrem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu bilemem kan verebilirsinYaaa gerçekten mi yanılma payı var mıdır peki çok tedirginim garibim de
Hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla gelsin hemen kan ver benceEki Görüntüle 3318630 Hanımlar merhaba Adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi yaptım 5 dk içinde böyle gözüktü sizce hamile olabilir miyim
Merhaba cıktı mı acaba sonucunuzBugün gideceğim inşallah tıp fakültesi yakın ne zamana çıkar acaba
Hayırlı olsun canım benimde sol kasığımda bugün iğne batması gibi oluyo yarın bat günüm inşallah bende hamileyimdirEvet canım ben hamişeyim şuanda ama daha doktora gidemedim yarına randevu aldım.
Evet canım ben hamişeyim şuanda ama daha doktora gidemedim yarına randevu aldım.
Saha yeni gördüm ama büyük ihtimalle Hamilesiniz kan testi yaptınız mıEki Görüntüle 3334866
Canım merhaba benim adetim geceli 2.ci gün bugün 5 dk içinde erken gebelik testi boyle çıktı hamilemiyimdir acaba
Evet canım kan verdim hemen o gun sonra geldim 2 gün sonra tekrar test yaptım onun resminde atmıştım daha koyu çıktı kan sonucum gec çıktığı için testle öğrendim hamile olduğumu bugun de doktor kontrolümüz vardiSaha yeni gördüm ama büyük ihtimalle Hamilesiniz kan testi yaptınız mı
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin çok sevindim canım Allah isteyen herkese versin ama ilk gebelikse her şeye evhamlanma sürekli endişeli oluyor insan ben 9. Haftaya girdim hala her şeye stres yapıyorumEvet canım kan verdim hemen o gun sonra geldim 2 gün sonra tekrar test yaptım onun resminde atmıştım daha koyu çıktı kan sonucum gec çıktığı için testle öğrendim hamile olduğumu bugun de doktor kontrolümüz vardi![]()
Tesekkur ederim canım aminHayırlı olsun sağlıkla gelsin çok sevindim canım Allah isteyen herkese versin ama ilk gebelikse her şeye evhamlanma sürekli endişeli oluyor insan ben 9. Haftaya girdim hala her şeye stres yapıyorum