Adet 6 gün gecikti

Valla canım ümidini kesme ben hep hissettim hatta adet olacak gibi ağrım vardı çok fena sonra pet koydum eşime dedim üzüldü üzüldük sabah uyandım birşey yok dün ağrı çeken ben değilim dedim .miğde bulanti derken bekledim gecikme yi .tşk ederim inşallah sende hayırlı haberler alırsın 🤲 bana da haber edesen sevinirim
Çok güzel yaa sizin adınıza heveslendim vallahi🥹 Yazarım mutlaka ❤️

Merhaba tebrik ederim sizi. İlk defa yorum yapıyorm bugün normal adet günüm ama ben 6 gün önce kanama gördüm şiddetli bel ağrısı ile bugün de adet olmam gereken gün normalde hiç şaşmaz günüm. Bugün beta 2.0 çıktı acaba yükselir mi bana biraz umut oldunuz

Sizin kaç gün geçti acaba ya,ben de kan vericem artık çok sıkıldım bu durumdan 🥹
Benim dün olmam gerekiyordu :/ ben bugüne randevu almıştım kadın doğuma, hormon testi vereyim adetliyken diye ama adet olmadım işte. Doktorum da bi hafta geçse aslında dedi ama yine de kana bakalım dedi ben normalde gecikmez diyince. Ben evdeki gebelik testlerinde strese giriyorum ya herhalde gecikme devam ederse yine kan veririm evde test yapmak yerine :(

Benim dün olmam gerekiyordu :/ ben bugüne randevu almıştım kadın doğuma, hormon testi vereyim adetliyken diye ama adet olmadım işte. Doktorum da bi hafta geçse aslında dedi ama yine de kana bakalım dedi ben normalde gecikmez diyince. Ben evdeki gebelik testlerinde strese giriyorum ya herhalde gecikme devam ederse yine kan veririm evde test yapmak yerine :KK43:
Kan verdin mi ver ne olacak ben verdim bir kaç kere 🤲

Merhaba tebrik ederim sizi. İlk defa yorum yapıyorm bugün normal adet günüm ama ben 6 gün önce kanama gördüm şiddetli bel ağrısı ile bugün de adet olmam gereken gün normalde hiç şaşmaz günüm. Bugün beta 2.0 çıktı acaba yükselir mi bana biraz umut oldunuz
Yane kanama ne kanaması bilmiyorum ama heyer gecikir se Allah nasip ederse yükselir inşallah çünkü ben 1.20 negatif üzülmüştüm sonra 69.9 öğrendim haber ver ümidini kesme

ben de adet olacağım zaman 2-3 gün kahve pembe lekelenme gördüm gerisi gelmedi yarın ben de kan vericem dün yaptım negatifti

ben de adet olacağım zaman 2-3 gün kahve pembe lekelenme gördüm gerisi gelmedi yarın ben de kan vericem dün yaptım negatifti
Benim adetim düzenlidir 6gün erken geldi ama çok şiddetli bel ağrısı yaşadım normal kanamaydı 3 gün sürdü ama içimden Bi histe test yapmamı söyledi bugün verdm 2.0 çıktı umarım artar sağlıklı bir şekild

Yaa bana da bi umut oldunuz 🤭 gecikmenin 6. Günündeyim. Kan testi verdim 3. Gün negatifti. Artık normal regli gecikmesi diye düşünüp dikkat etmiyordum hareketlerime falan ama belli ki beklemek gerekiyor biraz daha. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz.

Geç
Yaa bana da bi umut oldunuz 🤭 gecikmenin 6. Günündeyim. Kan testi verdim 3. Gün negatifti. Artık normal regli gecikmesi diye düşünüp dikkat etmiyordum hareketlerime falan ama belli ki beklemek gerekiyor biraz daha. İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz.
Geç donleme olunca testlere yansımıyor canım ben geç donlenme mesela adet bir iki gün geçti çıkmadı 8 günden sonra çıktı dikkat et ve bekle insallaj olur 🤲

Geç

Geç donleme olunca testlere yansımıyor canım ben geç donlenme mesela adet bir iki gün geçti çıkmadı 8 günden sonra çıktı dikkat et ve bekle insallaj olur 🤲
Regli oldum😇 bir yandan sevindim ama 20lik çekimi yapılmıştı cerrahi işlem olarak o yüzden bu ay olursa düşük olur mu diye korkum vardı. Bi önceki hamileligimde düşük yapmıştım da. İnşallah dileyen herkes sağlıkla kavuşur bebişine🥰

Ver cnm hamileyim şuan değerim 2920 çok şükür kese gordum
Merhaba hayırlı olsun sizin adınıza sevindim. Bisey sorabilirmiyim bata kaç gün kala test yaptınız ? 1.20 olan değer tam ne zaman çıkmıştı.
Ben adetten 7 gün önce beta 2.80 cıktı doktor olabilirde olmayabilirde dedi. Şimdi adetimi 3 gün geçti ve hala adet olmadım adet olmam gereken gün test yaptigimda idrar testim negatifti. Şimdi 3 gün geçti negatif diye bi daha yapmadım sizin durumda benimkiyle benziyor biraz. Kan versem mi tekrardan bilemedim. Ağrıdan duramadım 10 gün öncesinden ağrılarım başladı elim ayağım kalkmadı karnımın sağ kısmı vs de ağrıdı hep ama şu an yok ağrım kesildi

Benim <0,2 yazıyor yaa değildir büyük ihtimalle :KK43: ama yine de bu da olabiliyormuş yeni bir şey öğrendim. Sağlıkla gelsin sizinki 🩵
Canım biz kan verip kurtulalım bu stresten en iyisi sen pazartesiye kadar olmazsam ver bence cnm 😔 Ben bi aksilik çıkmazsa yarın vericem daha fazla strese dayanamayacam kafam sürekli orda ne ev işi yapabiliyorum ne doğru düzgün başka bişey zihnen aşırı yoruldum. Pazar günü tatile çıkıcam mecbur kan vermem lazım uzun yola gidicem çünkü en azindan hareketlerime dikkat eder tedbir alırım. Bisey yoksada için tamamiyle rahatlamis olacak

Stres kaynaklı olabilir geçen ay benimki 10 gün geçti ama hamilelik yoktu sonra Zaten olmuştum 2 gün sonra falan birde adet olmak için hareketler var hamile değilseniz yapın hemen geliyor diğer gün
Kizlar beta yaptım 1.20 dedi yok hamiş adet bugün 6 gün oldu ve migdem ara ara bulaniyor adet sancısı olup daha olmadım neden
Canım yorumunu gördüm merak ettim . Beta ne zaman yapmıştınız? Bizde heyecanla bekliyoruz ama adete 5 gün var hani çıkmazsa diye yaptırmak istemiyorum. Üzülmemek için

Canım biz kan verip kurtulalım bu stresten en iyisi sen pazartesiye kadar olmazsam ver bence cnm 😔 Ben bi aksilik çıkmazsa yarın vericem daha fazla strese dayanamayacam kafam sürekli orda ne ev işi yapabiliyorum ne doğru düzgün başka bişey zihnen aşırı yoruldum. Pazar günü tatile çıkıcam mecbur kan vermem lazım uzun yola gidicem çünkü en azindan hareketlerime dikkat eder tedbir alırım. Bisey yoksada için tamamiyle rahatlamis olacak
Aa buraya da yazmışsın 🌸 bence de kan en iyisi ama sen şimdi ver evet yarın iyi fikir. Ben beklemedeyim bakalım dediğin gibi pazartesi de olmamış olursam tekrar gideceğim. Değişik işler :/

Canım yorumunu gördüm merak ettim . Beta ne zaman yapmıştınız? Bizde heyecanla bekliyoruz ama adete 5 gün var hani çıkmazsa diye yaptırmak istemiyorum. Üzülmemek için
Ben 9 Ağustos yaptım adet bir gün gecikmeli 1.20 çıktı sonra umudimi kesmedim çünkü beliti vardı ama dediler bekle adet geçsin adet 8 gün geçti iki çizgi gördüm hemen kostüm tes vermeye 69.9 öğrendim .adet 5 6 gün kala test yaptım hep tek çizgi idi

Back
X