Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Forumda bahsettiğiniz şekilde belirtileri olup hamile olan çok insan var aynı şekilde adet olan da bu gerçekten çok sıkıntılı bir durum işin içinden çıkmak için illaki sabırla beklemek test yapmak gerekiyor.
Olabilir de olmayabilir de. Vücut her ay aynı regli belirtisi verebilir de vermeyebilirde. Bende mesela hayatımda ilk kez ovülasyon dönemimde göğüs ucu sızısı yaşadım. Gebe değildim. Bi keresinde de ilk kez ovülasyondan regli gününe kadar göğüs hassasiyetim olmuştu. Olabiliyor yani herşey. Belirtiler Regliye benzerliğinden ötürü Gebeliğe yormayı zorlaştırıyor.
Evet bide çeşitli şeyler denedim bn vitaminler otlar çöpler vücudum ne tepki vereceğini sasrdi hayrlisi artık zatn hastalanınca doktra gidicm allhim yardımcımız olsun