Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetimden 1 gün geçti adetime 3 gün kala kanda test yaptım negatifti ama adetim gecikti ağrım var ama adet olmadım sizce nedeni nedir bu fikri olan varmı
Adetimden 1 gün geçti adetime 3 gün kala kanda test yaptım negatifti ama adetim gecikti ağrım var ama adet olmadım sizce nedeni nedir bu fikri olan varmı
Stres yapıyorsanız olabilir bende 1 hafta sonra oldum günümden 2 gün geçince doktora gittim alttan muane etti smear testi yaptı kisirsin çocuğun olmaz dedi başka bi doktora gittim stresten olmamisiniz dedi tetikliyomus takmayın cok
Ben adetime bir gün kala kan testi yaptım negatif çıktı. Geciktikten sonra tekrar yaptığımda hamile olduğumu öğrendim yarında olmazsanız bence tekrar kan testi yaptırın