Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktugum içinSürtünme yoluyla ilişki = Ella hap + bir sürü gebelik testi. Eczaneyi zengin etmişsiniz sadece![]()
Kan testine felan gerek yoktur değilmiYok, Ellanin yan etkisi.
Hiç yokKan testine felan gerek yoktur değilmi
Bende birşey olmıcak gibi geliyor ama korkuyorum
Böyle giderse korktuğun başına gelir. Uzak dur bu tiplerden.Ayrıldık birde küfür etti sövdü etti cekip gittibendede korku kaldı birşey olurmu die
Böyle adamlarla sürtünmeyin lütfen, ayrıca o hapları da leblebi gibi içip hormonlarınızın içine etmeyin. Kamu spotu gibi konu, hamile değilsin bu arada.Ayrıldık birde küfür etti sövdü etti cekip gittibendede korku kaldı birşey olurmu die
Böyle oldugu bilsem asla yasamam ayrılmasının nedeni birlikte olmak istemesigim için ben nebicim kadınmıs vs ana avrat sövdü gitti bende de korku olustu ertesi gün sabah hemen ilaç aldım nolur nolmaz dieBöyle giderse korktuğun başına gelir. Uzak dur bu tiplerden.
Biliyorum hapları leblebi gibi içilmecegini lakin bisi yapmadım dedi ama içimde kurt olustu bide üstüne üstlük birlikte olmak istemesigimi aöyledigim icin sövdü saydı etti cekio gitti bendede korku kaldıBöyle adamlarla sürtünmeyin lütfen, ayrıca o hapları da leblebi gibi içip hormonlarınızın içine etmeyin. Kamu spotu gibi konu, hamile değilsin bu arada.
Sürtünüp direkt ayrıldınız mıKızlar 15 haziranda bir yakınlaşma oldu erkek arkadasımla sürtünme yoluyla ve ayrıldık 16 haziranda güvenmedigim için ella ictim adetim 3 gün gecikti test yaptım bissürü negatif cıktı hamilelik varmıdır ?
Adam sürtünme işini daha detaylı yapmak istemişte olmayınca çamura yatmışSürtünüp direkt ayrıldınız mı![]()
Kesün bişey yoktur degilmi amaAdam sürtünme işini daha detaylı yapmak istemişte olmayınca çamura yatmış![]()
Bu sitede birisi "eğer kadın ovulasyon dönemindeyse Ella mella ne kullanırsa kullansın işe yaramaz" demişti. Yapay zekaya da sordum Ella'nin mantığı yumurtlamayi geciktirmekmis eğer sen zaten yumurtlama dönemindeysen bir işe yaramıyormuş. O yüzden bilmeyen varsa bu vesileyle öğrenmiş olsun. Hem vücuda inanılmaz zararlıymış hem de nasılsa onu yutunca risk ortadan kalkar diye bir şey yokmuşBiliyorum hapları leblebi gibi içilmecegini lakin bisi yapmadım dedi ama içimde kurt olustu bide üstüne üstlük birlikte olmak istemesigimi aöyledigim icin sövdü saydı etti cekio gitti bendede korku kaldı