Adet agrisi mi hamilelikmi?

Mehrii34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2017
9.950
En iyi cevaplar
1
5.202
198
Arkadaslar ben klomen aldim bu ay yumurtam catladi ilacla yumurtlamayi felan cok agir hissetim 1 hafta orta agri cektim o gecti bitti smdi 3 -4 gündür acayip bi adet sancisi var belime vuruyo bel duruyo kasiklarim agriyor direk orta yer rahime agri ama adete benziyor an geliyor sanki adet agrisindan daha bi tik agrili testlerim hep negatif baskada hic bi belirtim yok bunun anlamanin baska yolu yokmu bilen anlayan yazabilirmi

Gecikmeyi beklemenizi tavsiye ederim

Gecikmeyi beklemenizi tavsiye ederim
Biliyorum canim haklisinda zaten ama insan cok isteyince kulagini bedenine veriyor her agriyi ama agrim tek tarafli degil girince komple rahime giriyo agri bilmiyorum ..

Bende klomen kullandım bu ay adetim geçti yumurtam çatlamıştı ve bende adet olacak gibi ağrı çekiyorum bu sabah kan tahlili verdim sonucu bekliyorum

Bende klomen kullandım bu ay adetim geçti yumurtam çatlamıştı ve bende adet olacak gibi ağrı çekiyorum bu sabah kan tahlili verdim sonucu bekliyorum
Ciktimi sonuclariniz ? Benim bu ayda tutmadi kanamali akintilarim basladi cünkü .. gelişme olursa yazarmisin umarim seninki tutmustur ben klomen aldikdan 10 -15 gün boyunca sanci cektim yumurtam catladi umutlanmistm hep böyle oluyor catliyor tutmuyor pkoda var bende..

Sonuçtan önce kanamam oldu sonuçta negatif çıktı inşallah olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…