Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet dönemim bu günler ama şiddetli adet ağrım ve su gibi akıntım var , akıntı çok fazla ama adet olmuyorum ,hiç böyle olmadı,test yaptım negatif ,hamilelik ola bilirmi acaba?
Merhaba,ilk hamileliğimde de test 10 gün gecikmeye kadar negatifdi,kanda öğrendim geç dollenmeydi,ama erken yumurtlama olmuştu çünkü yumurtlama takibi yapmıştık ultrasonla, Allah'ın işi işte bu diyorum hep, şimdi de hayırlısı olsun insaAllah
Merhaba,ilk hamileliğimde de test 10 gün gecikmeye kadar negatifdi,kanda öğrendim geç dollenmeydi,ama erken yumurtlama olmuştu çünkü yumurtlama takibi yapmıştık ultrasonla, Allah'ın işi işte bu diyorum hep, şimdi de hayırlısı olsun insaAllah
Ya ben ilişki yaşadım ama boşalma olmadı girdi çıktı direkt korunduk ondan sonra 8 gün geciktim göğüs ve kasik ağrım var akintim da var ama bi önceki adeti diğer reglim bittikten 12 gün sonra gelmişti normalde en erken 20 günde gelir sonrasında ilişki yaşadık reglim gelmiyo işte gebelik olabilir mi