adet ağrısı ve hamileliğin ilk haftalarındaki belirtilerin farkı ne?

prens-es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
134
110
33
merhabalar adet günüme 2 gün var ve hiç bir ağrım yok fakat sol kasığımda ara ara batmalar ve hafif hafif hissettiğim sızılar var ama başka hiç bir belirtim yok karnım hiç ağrımıyor karnım şişmedi , normal olarak adetime 5 gün varken karın ağrılarım başlardı karnım balon olurdu bu ay hiç bir ağrım yok çok şaşkınım he birde aşırı bi bel ve sırt ağrım var bir haftadır falan acaba mı demekten kendimi alı koyamıyorum :) merak ettiğim soru şu ki hamileliğin ilk haftasında adet ağrısı ile arasındaki farka dikkat eden hamiş var mı:)

hamilelikte kasikta batmalar oluyor adet agrisi gibi agri gunun gectikten sonra oluyor.ve gaz sorunu cok oluyor kisiye gore tabiki.bide belde agri ama adet zamanki gibi deyil is falan yapinca kopacak gibi agriyor.hayirlisi olur insallah

hamilelikte kasikta batmalar oluyor adet agrisi gibi agri gunun gectikten sonra oluyor.ve gaz sorunu cok oluyor kisiye gore tabiki.bide belde agri ama adet zamanki gibi deyil is falan yapinca kopacak gibi agriyor.hayirlisi olur insallah
çok teşekkürler cevap için hayırlısı inşalllah güzel haberler veriirm

insallah canim belirtilerin hamilelik belirtisine benziyor bide insan hisediyor hamile oldugunu.bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu.6 haftalik.ama midem cok kotu.ogrenmedede midem bi tuafti.

insallah canim belirtilerin hamilelik belirtisine benziyor bide insan hisediyor hamile oldugunu.bende gecen hafta ogrendim hamile oldugumu.6 haftalik.ama midem cok kotu.ogrenmedede midem bi tuafti.
ALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH :) NE KADAR GÜZEL BİR DUYGU DEĞİL Mİ HAMİLE OLMAK BEN O KELİMEYİ DUYMAK İSTİYORUM ÇOK İSTİYORUM ÇOCUĞUM OLSUN AMA NASİP TABİ İNŞALLAH BUNLAR HAMİLELİK BELİRTİSİDİR SİZİN BELİRTİLERİNİZ NELERDİ NASIL HİSSETTİNİZ

insallah yasarsin canim.ilk bebegin olacak galiba.benimki allahim izin verirse 3 olacak.bir kizim bir oglum var.annelik dunyada tadilacak tek duygu tarifi yok.ben kendimi hep hamile hisettim.hastaydim ilac bile icmedim.senin gibi kasikta batmalar vardi.hic adet olacak gibi deyildim cok yorgunluk vardi gununm gecince uyku hali basladi kefisiz oluyorsun duygu degisimi oluyor.mide bir tuaf yediginden zevk almiyorsun bu benim belirtiler tabiki.

Kizlar Bu belirtiler ne zamana basliyor peki. Supheli iliskimden beri 1 haftadir bu sikayetlerim var ama benim adetime daha cok var :110:

Mesela supheli iliskiden sonra benim de adet sancilarimin cok cok hafif ufak ufak yoklamasi gibi sizilarim ve arada bir egilip kalktikca çok canımı yakmayacak sekilde batmalarim oluyor. Daha cok namaz kilarken. Ve sirt bel agrimdan duramiyorum son iki uc gundur. Lakin adetime 13 14 gun var. Suphemin sebebi ise ovulasyon akintimin adetimden hemen sonra olmasi. Hamis olabilir miyim.a

X