N nenze Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2025 101 3 11 34 Dün 10:15 Konu Sahibi Konu Sahibi nenze #1 Slmlar yas 34 adetim azaldi 3 gun anca oluyor troid hastasiyim hic cocuk olmadim hpv attlattim biraz kilo var sanirim insulun direncim var
Slmlar yas 34 adetim azaldi 3 gun anca oluyor troid hastasiyim hic cocuk olmadim hpv attlattim biraz kilo var sanirim insulun direncim var
atatalya Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Haziran 2022 4.922 9.986 108 Dün 12:33 Konu Sahibi Konu Sahibi nenze #2 nenze .!.: Slmlar yas 34 adetim azaldi 3 gun anca oluyor troid hastasiyim hic cocuk olmadim hpv attlattim biraz kilo var sanirim insulun direncim var Genişletmek için tıkla... Benim 10 senedir hep 3 gün sürüyor. Döngü düzenli ise 3 gün normal kabul ediliyor yine doktora da gidin ama 21 gün minimum döndü ve 2 günden fazla adet görme doktorlarca düzenli kabul ediliyor. Zaten böyle iken bebeğim oldu benim
nenze .!.: Slmlar yas 34 adetim azaldi 3 gun anca oluyor troid hastasiyim hic cocuk olmadim hpv attlattim biraz kilo var sanirim insulun direncim var Genişletmek için tıkla... Benim 10 senedir hep 3 gün sürüyor. Döngü düzenli ise 3 gün normal kabul ediliyor yine doktora da gidin ama 21 gün minimum döndü ve 2 günden fazla adet görme doktorlarca düzenli kabul ediliyor. Zaten böyle iken bebeğim oldu benim
M maryhnm Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2023 189 67 28 43 Dün 12:37 Konu Sahibi Konu Sahibi nenze #3 Benimde yaşım 43 bende olması bana normal geliyor ama sizin daha 34 yani yaş ve hormon faktörü çok önemli
Benimde yaşım 43 bende olması bana normal geliyor ama sizin daha 34 yani yaş ve hormon faktörü çok önemli