Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum valla bende senin gibiydim özellikle neolduysa 2 aydır gebelik istiyorum diye gecikmeye başladı bence psikolojik stres falan etkiliyor ama umarım hamilesindirKızlar selam bir şey soracağım benim adetime 4 gün kaldı normalde her ay belirtiler yaşarım kaşık ağrısı, göğüs hassasiyeti gibi klasik pms belirtileri. Ama bu ay hiçbiri yok gebelik ihtimali var mıdır böyle adet belirtisi yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
Hamileyim canım 5 haftalık teşekkür ederimKuzum valla bende senin gibiydim özellikle neolduysa 2 aydır gebelik istiyorum diye gecikmeye başladı bence psikolojik stres falan etkiliyor ama umarım hamilesindir![]()
Doğru hissetmişim ben hamileymişim 5 haftalık oldu suanSeni ümitlendirmek istemem canım ama ben bu durumu iki ay yaşadım gecikmelerim bile oldu 2 gün falan üçüncü ay hamile kaldım
Benim hiç olmamıştı adet belirtisi yaşamadan adet olduğum test yaptım hamileyim 5 hafta oldukCanım kişiden kişiye çok değişir elbet ama sana şunu söyleyebilirim adet öncesi adet sancısı yaşamadığım da oldu, adet sancıları 1 hafta önce başladığı da oldu. Ben tabii ki ikisinde de hep umutlandım ama boşaErken gebelik testi yapabilirsin bence
Hamileyim 5 haftalıkSonuç ne olduuu
Kız bende de adet ağrısı pek yok bu günlerde adet olmam lazım halbukiBenim hiç olmamıştı adet belirtisi yaşamadan adet olduğum test yaptım hamileyim 5 hafta olduk![]()
Teşekkür ederim inşallah sizinde olur tez zamanda test yaptınız mıKız bende de adet ağrısı pek yok bu günlerde adet olmam lazım halbukikasık batmaları oluyor bazen. Hayırlı olsun canım
Cuma günü yapmıştım bir karartı gölge gibi çıkmıştı tekrarlamadım daha, bir iki gün daha olmazsam artık inşallah tekrarlıycamTeşekkür ederim inşallah sizinde olur tez zamanda test yaptınız mı
Ay hadi inşallah güzel haberi alırsınızCuma günü yapmıştım bir karartı gölge gibi çıkmıştı tekrarlamadım daha, bir iki gün daha olmazsam artık inşallah tekrarlıycam![]()
Normalde büyük olasılıkla bugün olmam lazımdı, 1-2 gün kayma olabiliyor o yüzden bekliyorum işte. İnşallah inşallahAy hadi inşallah güzel haberi alırsınız![]()
Ayy çok mutlu oldum canım benimHamileyim canım 5 haftalık teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim size ve isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eylesin. Evet bi kere oldu sadece açık kırmızı geldi peçeteye çok az şekilde daha da hiç olmadı yine de progestan kullanıyorumAyy çok mutlu oldum canım benimdarısı benim ve isteyen her kadının başına inşallah
bende reglimi bekliyorum inşallah gebeyimdir. Kanama falan oldumu yerleşme
Amin canımÇok teşekkür ederim size ve isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eylesin. Evet bi kere oldu sadece açık kırmızı geldi peçeteye çok az şekilde daha da hiç olmadı yine de progestan kullanıyorum
Gözünüz aydın benimde 2 kaldı reglime belirtilerim geçti şuan sadece kocaman bir karnım çıktıHamileyim canım 5 haftalık teşekkür ederim![]()