• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet belirtim başlamadı

ireminsii

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
589
Puanlar
18
Kızlar selam bir şey soracağım benim adetime 4 gün kaldı normalde her ay belirtiler yaşarım kaşık ağrısı, göğüs hassasiyeti gibi klasik pms belirtileri. Ama bu ay hiçbiri yok gebelik ihtimali var mıdır böyle adet belirtisi yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?

Canım kişiden kişiye çok değişir elbet ama sana şunu söyleyebilirim adet öncesi adet sancısı yaşamadığım da oldu, adet sancıları 1 hafta önce başladığı da oldu. Ben tabii ki ikisinde de hep umutlandım ama boşa 😃 Erken gebelik testi yapabilirsin bence

Kızlar selam bir şey soracağım benim adetime 4 gün kaldı normalde her ay belirtiler yaşarım kaşık ağrısı, göğüs hassasiyeti gibi klasik pms belirtileri. Ama bu ay hiçbiri yok gebelik ihtimali var mıdır böyle adet belirtisi yaşamadan hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
Kuzum valla bende senin gibiydim özellikle neolduysa 2 aydır gebelik istiyorum diye gecikmeye başladı bence psikolojik stres falan etkiliyor ama umarım hamilesindir 🌸

Seni ümitlendirmek istemem canım ama ben bu durumu iki ay yaşadım gecikmelerim bile oldu 2 gün falan üçüncü ay hamile kaldım

Canım kişiden kişiye çok değişir elbet ama sana şunu söyleyebilirim adet öncesi adet sancısı yaşamadığım da oldu, adet sancıları 1 hafta önce başladığı da oldu. Ben tabii ki ikisinde de hep umutlandım ama boşa 😃 Erken gebelik testi yapabilirsin bence
Benim hiç olmamıştı adet belirtisi yaşamadan adet olduğum test yaptım hamileyim 5 hafta olduk☺️

Benim hiç olmamıştı adet belirtisi yaşamadan adet olduğum test yaptım hamileyim 5 hafta olduk☺️
Kız bende de adet ağrısı pek yok bu günlerde adet olmam lazım halbuki 😅 kasık batmaları oluyor bazen. Hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim inşallah sizinde olur tez zamanda test yaptınız mı
Cuma günü yapmıştım bir karartı gölge gibi çıkmıştı tekrarlamadım daha, bir iki gün daha olmazsam artık inşallah tekrarlıycam☺️

Hamileyim canım 5 haftalık teşekkür ederim☺️
Ayy çok mutlu oldum canım benim 🩷 darısı benim ve isteyen her kadının başına inşallah 🙏🏻 bende reglimi bekliyorum inşallah gebeyimdir. Kanama falan oldumu yerleşme

Ayy çok mutlu oldum canım benim 🩷 darısı benim ve isteyen her kadının başına inşallah 🙏🏻 bende reglimi bekliyorum inşallah gebeyimdir. Kanama falan oldumu yerleşme
Çok teşekkür ederim size ve isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eylesin. Evet bi kere oldu sadece açık kırmızı geldi peçeteye çok az şekilde daha da hiç olmadı yine de progestan kullanıyorum

Çok teşekkür ederim size ve isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eylesin. Evet bi kere oldu sadece açık kırmızı geldi peçeteye çok az şekilde daha da hiç olmadı yine de progestan kullanıyorum
Amin canım 🙏🏻 anladım sağlıkla gelsin inşallah

Bende regli belirtisi asla yaşamam kasıt batması gögüsler şişti bugün yok ama bilemedim

Back
X