• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet belirtim başlamadı

Bende regli belirtisi asla yaşamam kasıt batması gögüsler şişti bugün yok ama bilemedim
Ya benimde iki gündür göğüs ağrım azaldı yarın ya da diğer gün bat günüm regli olacağım yüksek ihtimalle

Çok teşekkür ederim size ve isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip eylesin. Evet bi kere oldu sadece açık kırmızı geldi peçeteye çok az şekilde daha da hiç olmadı yine de progestan kullanıyorum
Ben aşılama oldum geçen ay da aynı tedavi benzermi almıştım böyle tedaviler aldığım da genelde göğüslerim kaldıramam bel ağrısı Herşey yaşadım adet öncesi de göğüs ve bel ağrısı olur bede ama hiç bir belirti yok 11. Gün bugün acaba İnşalah gebe miyim bende başka belirti var mıydı bugün iç çamaşırma pembemsi leke gelmiş ama peçeteye felan gelmedi ağrı da olmadı sizde oldu mu evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ben aşılama oldum geçen ay da aynı tedavi benzermi almıştım böyle tedaviler aldığım da genelde göğüslerim kaldıramam bel ağrısı Herşey yaşadım adet öncesi de göğüs ve bel ağrısı olur bede ama hiç bir belirti yok 11. Gün bugün acaba İnşalah gebe miyim bende başka belirti var mıydı bugün iç çamaşırma pembemsi leke gelmiş ama peçeteye felan gelmedi ağrı da olmadı sizde oldu mu evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin canım inşallah teşekkür ederim inşallah sende tez zamanda hayırlı haberler alırsın evladına kavusursun. Bende 11. Gün çok silik çizgiyle öğrendim hiçbir belirti yoktu sadece 2 gün önce hafif adet belirtisi vardı kasıklarımda regl gelcek gibi hatta umudumu kesmiştim bu ay da olmucak aynı adet belirtisi diye ama aynı ayırt edemiyorsan. 2-3 saat sonra da açık kırmızı leke geldi peçete silince çamaşırımda yoktu.kan verince beta 37 çıkmıştı yeni yerleşmişti yani. Test yapın bence sizde ama 11 de erken yarın daha net çıkar testte

Back
X