Adet belirtisi mi sizce

morkalem2024

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
16
Çatlatma iğnesinin 13. Günü ,adet döngüsünun 24. Günü. progestan kullanıyorum sabah akşam. Bugün ve dün adet ağrısı geldi. Sizce ilaç etkisi bunu yapar mi yardım edin tecrübelerinizi paylaşın lütfen

Çatlatma iğnesinin etkisi 13. Günde geçmişti benim. Adet belirtisi de olabilir, gebelik de. Gebelik belirtileri adetle aynıymış çünkü. Bence gecikmeyi bekleyin, biliyorum zor ama…

Sizin belirtileriniz adetle aynı mıydı peki? Beklemek zor ama beklemekten başka çare de yok :/

Sizin belirtileriniz adetle aynı mıydı peki? Beklemek zor ama beklemekten başka çare de yok :/
Ben hala gebe kalamadım maalesef. Ama çatlatma iğnesinin etkileri, adet belirtileriyle aynı. Umarım hamilesinizdir ve belirtiler hamilelik belirtisidir. ❤️

Ben hala gebe kalamadım maalesef. Ama çatlatma iğnesinin etkileri, adet belirtileriyle aynı. Umarım hamilesinizdir ve belirtiler hamilelik belirtisidir. ❤️
Kusura bakmayın bir anda gebe kalabildiniz diye algıladım. Tekrar okuyunca anladım inşallah sizde en kısa ve hayırlı zamanda🌺

Back
X