adet belirtisi ve hamilelik belirtileri

seleniko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
98
23
32
kızlar merhaba,

bu konu var mı bilmiyorum. ancak kafam çok karışık takip ettiğim takvime göre bugün adet olmam gerekiyordu. ancak herhangi bir belirti yok. sadece akıntım fazla geliyor ve son 1 haftadır falan göğüslerimde dolgunluk hassasiyet kabarcıklar özellikle akşamları işten çıkıp evimde oturduğum zaman bulantım oluyor. sık sık idrara çıkıyorum. üzerimde bi halsizlik var. diyorum hep kendime iş yerinde yoruluyorum diye ama bütün gün de oturuyorum. gözlerim hep dalıyor uyuyor gibiyim. ve karnımda inanılmaz bir şişlik var. belki adet belirtileri ile aynıdır diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum. bu hüsranı bir kere daha yaşadım. sizce ne yapmalıyım bana akıl verin.

kızlar merhaba,

bu konu var mı bilmiyorum. ancak kafam çok karışık takip ettiğim takvime göre bugün adet olmam gerekiyordu. ancak herhangi bir belirti yok. sadece akıntım fazla geliyor ve son 1 haftadır falan göğüslerimde dolgunluk hassasiyet kabarcıklar özellikle akşamları işten çıkıp evimde oturduğum zaman bulantım oluyor. sık sık idrara çıkıyorum. üzerimde bi halsizlik var. diyorum hep kendime iş yerinde yoruluyorum diye ama bütün gün de oturuyorum. gözlerim hep dalıyor uyuyor gibiyim. ve karnımda inanılmaz bir şişlik var. belki adet belirtileri ile aynıdır diye kendimi ümitlendirmek istemiyorum. bu hüsranı bir kere daha yaşadım. sizce ne yapmalıyım bana akıl verin.

bikaç gün sabret daha sonra test yap, sabretmekten başka şans yok

kızlar merhaba,

Bana kalirsa ayirt etmesi cok zorv, ilk ay ben de hemen hemen ole oldum. Bence kendini her turlu sonucs hazirlayarak bi test al, onu yap, hic degilse var mi yok mu seklinde kafanu mesgul etmez. Ben bu ay gecsin gunum die bekledim 5 gun gecti. Gectikce heyecan yaptim. Bugun tam test aldim ama regl oldum yapamadan :) ama dedigimbgibi negatif olasiliga da hazirla kendini. Vakit saat gelmemistir deriz

Merhaba arkadaslar benimde normalde tam 28.gun olur reglim hic sasmaz ama bu ay 3gun gecikti bel ve bacak agrim var adet olacagim zaman olan belirtiler.2gundur forumlari takip ediyorum adeti geciken bir suru kisi okudum cok istiyorum 19 aydir cok istiyorum umutlanmak istiyorum ama biliyorumki olursa mucize olur cunku esimin sperm hareketi % 50 olmasi gerekirken % 5 asilama yaptijrmamiz gerekiyor ama 3gun ilk defa gecikincede acaba demeden edemiyorum bana dua edin lutfen rabbiim bi mucize versin cok istiyorum artik çooook:KK43:

Merhaba arkadaslar benimde normalde tam 28.gun olur reglim hic sasmaz ama bu ay 3gun gecikti bel ve bacak agrim var adet olacagim zaman olan belirtiler.2gundur forumlari takip ediyorum adeti geciken bir suru kisi okudum cok istiyorum 19 aydir cok istiyorum umutlanmak istiyorum ama biliyorumki olursa mucize olur cunku esimin sperm hareketi % 50 olmasi gerekirken % 5 asilama yaptijrmamiz gerekiyor ama 3gun ilk defa gecikincede acaba demeden edemiyorum bana dua edin lutfen rabbiim bi mucize versin cok istiyorum artik çooook:KK43:
Insallah hamilesindir canim

Canim Allah tan umit kesilmez ya o izin verdikten sonraniye olmasin. Belki de olmustur.Rabbim gonlune gore eylesin insallah

içimden hissediyor gibiyim var gibi bişeyler ama yanılmakta istemiyorum. kafama taktığım için streste yapıyor olabilirim ama kasık ağrılarım var ha oldum olacakmışım gibi hissediyorum birde :) hislerim çok karışık inşallah hepimizin gönlündeki olur. Allahım çok büyük bizi de duyar veren O alan O ..

içimden hissediyor gibiyim var gibi bişeyler ama yanılmakta istemiyorum. kafama taktığım için streste yapıyor olabilirim ama kasık ağrılarım var ha oldum olacakmışım gibi hissediyorum birde :) hislerim çok karışık inşallah hepimizin gönlündeki olur. Allahım çok büyük bizi de duyar veren O alan O ..
Insallah cnm :) kendini cok dinleme akisina birak o zaman nasilsa eger hamileysen gunun gectiginde yeterince anlayacaksin bi sekilde tabi bu surec de kendine stres yapmadan :) ama ben cok stred yaparim diyosan al bi test yap hemencik :)

Kova hpost: 41133245 .!.:
herkesin adeti geçikti bu ay sanırsam
benim de bugun 5 gün...
Test yaptinmi canim.e
Canim Allah tan umit kesilmez ya o izin verdikten sonraniye olmasin. Belki de olmustur.Rabbim gonlune gore eylesin insallah
Ayyyy insallah insallahhhh rabbim aratmaz ugrastirmazda verir canim agzindan bal damliyor valla :)

vallahi hüsrana mı uğradım bilmiyorum :) kırmızıları görmedim ama kahverengileri görüyorum ama kasıklarım çok ağrıyor. heralde adet olacağım. içimdeki canavar patlayacakmış gibiyim :KK48:

Benim icimdeki canavar patladi 3gun gecikmeden sonra insallah seninki patlamaz :KK43:(

vallahi ağrım çok ilaçta almak istemiyorum ama hayırlısı artık. bir gün hepimizin yüzü gülecek Allah büyük. Ben çörek otunun faydalarını okudum
Çörek otu hamile kalma ihtimalini oldukça yükseltir. Hamilelikten önce 6 - 8 ay süreyle çörek otu kullanılır. Çörek otu rahim kaslarının kasılmasını uyardığı için düşük yapmamak için hamile kalındığı öğrenildiğinde çörek otu kullanımına ara verilir, doğuma 1-2 gün kala tekrar başlanır, emzirme süresi boyunca kullanılır ve emzirme süresi mümkün olduğunca uzatılmalıdır. Böylece anne ve çocuk sağlığı korunmuş olur.

Hamilelik ve emzirme döneminde ilaç kullanımı modern tıpta bir kural olarak istenmez. Çünkü çocuk gelişimi çok özel bir durumdur, her müdahale az veya çok zarar verir. Bu zarardan korunmak için hamileliğe hazırlık çok özel bir zorunluluktur, bu şekilde hamilelik ve emzirme dönemi çok daha rahat geçer.
Çörek Otu Macunu Nasıl Yapılır.

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

(Ayrıca eşlerinde sadece çörek otu kullanması faydalı olabilir. Bakınız şu deneyde de erkeklerde düzenli olarak çörek otu kullanımına müteakiben 2 ay sonra sperm sayısında ve hareketliliğinde artış meydana geldiği sonucuna varılmış. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24680621 )

umarım faydası olur herkese...

Merhaba kizlat regl olmama bes gun var uc gundur belim sirtim kemiklerim agriyo bacaklarim agriyo cok halsizim yorgunum salak gibiyim yedigimin ictigimin hicbir tadini alamiyorum surekli uyumak istiyorum goguslerim sisti ve aciyor bas donmelerim var bas agrim var sizce regl mi olucam yoksa hamile olabilir miyim yardimci olursanz sevinirim :KK17:

ahh canım aynı belirtiler bende de var ama hamilelik ile şu kırmızılar neden aynı olur anlayamadım :KK70: bizi hep ümitlendiriyor. bende kahvrengi var ama adet yok hala deli gibi kasık ağrısı çekiyorum. belimi hissetmiyorum bile. ama inşallah sende olumlu şeyler olurda göbişinde hediyecik olur sevinirizz :)

Benimle aynı durumdasın canım test yaptın mı?

Kızlar adetime 2-3 gün kala yazmışım bir iki damla kadar kahverengi lekelenmem oldu diye. Ve adetim altı gün gecikti. Belirtilerim çok bariz yalnız. Test yapmadım :KK43:
Bariz belirtilerim,
Idrarda koyuluk ve koku
Sol kasıkta Ağrı sızlama batma ve bu ağrımın sol bacağa vurması
Sabah bulantıları,midede kelime ve iştahsızlık (en Sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum)
Idrara sıkışma
Göğüslerde Ağrı
Süt beyaz gelen akıntı
Adet olduğumda sancım olmazdı ama bu ay çok Sancı çektim ve bir de bel ağrısı.

Şuan gelen giden yok bekleyeyim diyorum ama bilemedim işte :KK43:

X