adet biter bitmez hamile kalınır mı ?

efdurmus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
13
0
6
Samsun
merhaba arkadaslar 4 5 aydır bebek istiyoruz daha nasip olmadı benle birlikte isteyen bi arkadasım daha vardı onunda olmadı gecen ay adet biter bitmez ilişki olmuş bide 2 gün sonrası sonrasında yumurtlama günlerinde ilişki olmamış o ay hamile kaldı acaba öle sans dahamı yüksek hep 12 14 16 diye tutturuk gidiyoz asıl önemli olan o günmü merak ediyorum daha önce aynı olan arkdaşlar varmı ?

merhaba arkadaslar 4 5 aydır bebek istiyoruz daha nasip olmadı benle birlikte isteyen bi arkadasım daha vardı onunda olmadı gecen ay adet biter bitmez ilişki olmuş bide 2 gün sonrası sonrasında yumurtlama günlerinde ilişki olmamış o ay hamile kaldı acaba öle sans dahamı yüksek hep 12 14 16 diye tutturuk gidiyoz asıl önemli olan o günmü merak ediyorum daha önce aynı olan arkdaşlar varmı ?

canım her kadın her ay aynı günde yumurtlayacak diye bir durum yoktur . Eğer yumurtladığın günü kesin bilmek istiyorsan bence ovülasyon testi kullan . Adetin bittikten sonra başıyorsun test seni yönlendiriyor zaten . testin durumuna görede ilişki günlerini ayarlarsın . Ben iki aydır kullanıyorum ve iki ayda da farklı günlerde yumurtladım :) bence alıp dene uygun zamanları değerlendir derim .

canım yumurtlama günleri kadından kadına değişir
benim adet döngüm 16 gün normalde 14. gün yumurtlamam gerekir
ama ben ovulasyon testi kullanıyorum bugün adetimin 17. günü olmasına rağmen hala yumurtlama günüm olmadı
demek istiyorumki belki arkadaşının adet aralığı daha kısadır ya da yumurtlama erken olmuştur
sen gününü tam tespit etmek istiyorsan ovulasyon testi almalısın
ve mümkünse gün aşırı eşinle olmalısın
bu konuları biz çok araştırdığımız için uzman olduk kendi çapımızda soracağın bişey olursa her zaman çekinme ayrıca

arkadaşlarında dediği gibi herkesin yumurtlama günleri değişir.
dün arkadaşımla konuştum hamileyim dedi, adetin bittiği gün başlamışlar hemen hamile kalmış.

oda doğru her insanın bünyesi farklı ama bi kaç kişiden daha duydum olabilirmi diye düşündüm bakalım kısmet daha yeni evli sayılırım ama biran önce olsun istiyoz biraz streste oluyo çok teşekkür ederim bu konularda daha yeniyim biçok şeyi daha yeni öğreniyorum heryer farklı şeyler yazıyo yaşamaış insanlardan bilgi almak daha yararlı olur diye düşündüm bu ayda testi alalım bakalım birde ilişkiden sonra kalça altınamı bel boşluğunamı yastık koyup yatcaz ayaklar yukarımı herkes ayrı bişe sölemiş

Back
X