Adet bitimi hamile kalınır mı?

siderolites

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.809
3.578
448
Merhabalar benim 22 aylık bir kızım var hala emziriyorum prezervatif ile korunuyoruz ben 2. Çocuk çok istiyorum eşim pek istemiyor 16 kasında adet oldum 21. De korunmadan ilişkiye girdik kasıklarım şiş gibi ilk hamileliğimde de ne zaman hamile kaldığımı bilmiyorum ama böyle bir his vardı adet bitiminde hamile kalınabilir mi?

Siteden yumurtlama günü hesaplayıcusına baktım düşük ihtimal bile yok sanırım şehir efsanesi ben boşuna kendimi doldurmayayım:(

Canım ben prezervatif ile korunurken ve adetim gecikmişken girdiğimiz ilişkimizden hamile kaldım :) yani herşey mümkün.. O yüzden 10 gün kadar sabretmelisin kesin sonuç alabilmen için. Karnında şişlik olması bu kadar erken olmaz o seni yanıltmasın en az 1 hafta geçmesi lazım belirtilerin başlaması için ve ilk belirti kasıkta bıçak batması gibi bir sancı olur.. Hakkında hayırlısı inşaallah..

normalde kalınılmaz...ama bazen kadınların sekste aşırı istekleri oldugunda vucud hemen yeni bir yumurta üretebiliyormuş..
bu durumda hamile kalınabilirmiş. Bir yerde okumuştum. Umarım korkutmamışımdır sizi...

Canım ben prezervatif ile korunurken ve adetim gecikmişken girdiğimiz ilişkimizden hamile kaldım :) yani herşey mümkün.. O yüzden 10 gün kadar sabretmelisin kesin sonuç alabilmen için. Karnında şişlik olması bu kadar erken olmaz o seni yanıltmasın en az 1 hafta geçmesi lazım belirtilerin başlaması için ve ilk belirti kasıkta bıçak batması gibi bir sancı olur.. Hakkında hayırlısı inşaallah..
Prezervatifle korunurken nasıl hamile kaldın? Geç mi takıyordu eşin? Biz hep prezervetifle korunduk hiç kaza olmadı, ilk hamileliğimde 14 Nisan sat di İnan 14 Mayıs'a kadar kasıklarımda ağrı hiç bitmemişti şimdi de adetim 28-30 günlük periyotlarda oluyor ve şuanda hep kasık ağrım var psikolojik olabileceğini düşünüyorum çok istediğim için:)

normalde kalınılmaz...ama bazen kadınların sekste aşırı istekleri oldugunda vucud hemen yeni bir yumurta üretebiliyormuş..
bu durumda hamile kalınabilirmiş. Bir yerde okumuştum. Umarım korkutmamışımdır sizi...
Bunu ilkkez duydum çok ilginç

Ağrılarım şiddetlenerek devam ediyor küçük ihtimal hamileyim büyük ihtimal yumurtluyorum çok umutlanmak istemiyorum ama aklımda hep hamilelik

Ilk hamileliğimdede ağrıdan kafamı duvarlara vuruyordum ve ateş basıyordu aynı yumurtlama dönemi ve adet öncesi gibi hamilelik belirtileri, Allah umutla bebek bekleyen herkese yardım etsin çok karmaşık bir dönem

Back
X