A Asev001 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ekim 2025 121 14 13 27 Salı 16:03 Konu Sahibi Konu Sahibi Asev001 #1 Adet bitiminin üçüncü günü kahverengi lekelenme sizce nedir kızlar ?
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.697 8.251 448 36 istanbul Salı 16:18 Konu Sahibi Konu Sahibi Asev001 #2 adetin sonlarına doğru kirli vücutta biriken eski kanlarda atılır kist vs yoksa endişelenme :)
A Asev001 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ekim 2025 121 14 13 27 Salı 16:25 Konu Sahibi Konu Sahibi Asev001 #3 nurbanu7 .!.: adetin sonlarına doğru kirli vücutta biriken eski kanlarda atılır kist vs yoksa endişelenme :) Genişletmek için tıkla... Hic olmazdi ama albi marka kaset test silik cikti sabah kan vericem bide sizinle paylasmak istedim. Birde bir gun gec oldu iki gun falan surdu
nurbanu7 .!.: adetin sonlarına doğru kirli vücutta biriken eski kanlarda atılır kist vs yoksa endişelenme :) Genişletmek için tıkla... Hic olmazdi ama albi marka kaset test silik cikti sabah kan vericem bide sizinle paylasmak istedim. Birde bir gun gec oldu iki gun falan surdu
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.697 8.251 448 36 istanbul Salı 16:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Asev001 #4 Asev001 .!.: Hic olmazdi ama albi marka kaset test silik cikti sabah kan vericem bide sizinle paylasmak istedim. Birde bir gun gec oldu iki gun falan surdu Genişletmek için tıkla... normal regl gördünüz mü kırmızı parlak kan yoksa hep kahverengi gibi mıydı ?
Asev001 .!.: Hic olmazdi ama albi marka kaset test silik cikti sabah kan vericem bide sizinle paylasmak istedim. Birde bir gun gec oldu iki gun falan surdu Genişletmek için tıkla... normal regl gördünüz mü kırmızı parlak kan yoksa hep kahverengi gibi mıydı ?
A Asev001 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ekim 2025 121 14 13 27 Salı 16:28 Konu Sahibi Konu Sahibi Asev001 #5 nurbanu7 .!.: normal regl gördünüz mü kırmızı parlak kan yoksa hep kahverengi gibi mıydı ? Genişletmek için tıkla... Pembemsi kahverengi evet kirmizi ama kisa surdu suan ki kahverengi akinti oluyor ama kasiklarim bacaklarima kadar aciyo sonra sag tarafta agri oluyor bide ince bel agrisi yapiyor
nurbanu7 .!.: normal regl gördünüz mü kırmızı parlak kan yoksa hep kahverengi gibi mıydı ? Genişletmek için tıkla... Pembemsi kahverengi evet kirmizi ama kisa surdu suan ki kahverengi akinti oluyor ama kasiklarim bacaklarima kadar aciyo sonra sag tarafta agri oluyor bide ince bel agrisi yapiyor
A Asev001 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Ekim 2025 121 14 13 27 Salı 16:29 Konu Sahibi Konu Sahibi Asev001 #6 nurbanu7 .!.: normal regl gördünüz mü kırmızı parlak kan yoksa hep kahverengi gibi mıydı ? Genişletmek için tıkla... Burda demek istedigim adetim biteli uc 4 gun oldu hic bisi yoktu suan kahverengi sarimsi lekelenme geliyor
nurbanu7 .!.: normal regl gördünüz mü kırmızı parlak kan yoksa hep kahverengi gibi mıydı ? Genişletmek için tıkla... Burda demek istedigim adetim biteli uc 4 gun oldu hic bisi yoktu suan kahverengi sarimsi lekelenme geliyor