- 6 Aralık 2024
- 98
- 8
- 1
- 18
- Konu Sahibi suna soysal
-
Gebelik testin silik çıkmış 2. Çizgi kan versen anlaşılırMerhaba kizlar ovulasyon testim hep pozitifti bugun gebelik testi yaptim silik çıktı adetim 4 gün gecikti bugün cok fazla adet cozuluyormus gibi agrim var neden oluyor bu acaba hamilelik belirtisimi dicem ama cok agri var
Yerleşme ağrısı olabilir, kan verinMerhaba kizlar ovulasyon testim hep pozitifti bugun gebelik testi yaptim silik çıktı adetim 4 gün gecikti bugün cok fazla adet cozuluyormus gibi agrim var neden oluyor bu acaba hamilelik belirtisimi dicem ama cok agri var
Erken oldugunu dusundugum icin 5 gun sonra gidecegim yarin yine test yapicam sabah ilk idrarla sadece karnim agriyor normalmi diye merak ettimGebelik testin silik çıkmış 2. Çizgi kan versen anlaşılır
Çok normal ben uzun süre adet ağrısı çektim kasık,karın ağrısı gebelikteErken oldugunu dusundugum icin 5 gun sonra gidecegim yarin yine test yapicam sabah ilk idrarla sadece karnim agriyor normalmi diye merak ettim
Biraz korkuyorum karin agrisindan aralik ayinda ilgisiz doktorlar yüzünden düşük yapmistimÇok normal ben uzun süre adet ağrısı çektim kasık,karın ağrısı gebelikte
Rica ederim gebesinizdir inşallahTamam teşekkür ederim
İnşallahRica ederim gebesinizdir inşallah
Canım test yaptın mıErken oldugunu dusundugum icin 5 gun sonra gidecegim yarin yine test yapicam sabah ilk idrarla sadece karnim agriyor normalmi diye merak ettim
Yaptim fakat korkuyorum yarin gidicem hastaneye kan vermeye adet sokulcek gibi agrim varCanım test yaptın mı
Kaç dk da cıktı canım hemen cıktıysa kesin hamilesin , umarım öyledir cok sevindim senin adınaYaptim fakat korkuyorum yarin gidicem hastaneye kan vermeye adet sokulcek gibi agrim var
2 dakikada çıktı hemen yuzumu yikadim baktim ciftKaç dk da cıktı canım hemen cıktıysa kesin hamilesin , umarım öyledir cok sevindim senin adına
Hadi hayırlı olsun canım kan sonucunu da haber et2 dakikada çıktı hemen yuzumu yikadim baktim cift
Kızlarrrrr lütfen bu sefer çok acil hiç anlamıyorum şu işlerden ovulasyon testlerimi paylaşıyorum en üstteki ilk yaptığım ben tam uygulamaya göre de pik yaptı diye o günü değerlendirdim sonra hemen düşmeye başladı ilişki üstünden 5-6 gün geçti ve adetime 9 gün var bugün tekrar yapayım dedim direk kırmızı oldu en alttaki şu an yaptığım bu yumurtlama mı demek adete 9 gün kala olabilirGebelik testin silik çıkmış 2. Çizgi kan versen anlaşılır
Hamileymisimmm ama arada karin agrisindan kivraniyorum o derece agrim oluyorHadi hayırlı olsun canım kan sonucunu da haber et
2 cizgininde ayni renkte kirmizi olmasi lazim yumurtlama oldugu zamanKızlarrrrr lütfen bu sefer çok acil hiç anlamıyorum şu işlerden ovulasyon testlerimi paylaşıyorum en üstteki ilk yaptığım ben tam uygulamaya göre de pik yaptı diye o günü değerlendirdim sonra hemen düşmeye başladı ilişki üstünden 5-6 gün geçti ve adetime 9 gün var bugün tekrar yapayım dedim direk kırmızı oldu en alttaki şu an yaptığım bu yumurtlama mı demek adete 9 gün kala olabilir
Hayırlı olsun, darısı da bana olsunHamileymisimmm ama arada karin agrisindan kivraniyorum o derece agrim oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?