Adet dışı kanamalar??? Yardım lütfen..

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Merhaba arkadaşlar,
Benim nikahım oldu ( tayin işleri dolayısıyla düğünden önce oldu) ve eşimle birlikte olmak istedik. İlk birleşme gerçekleşemedi ancak penisin başı az da olsa girdi gibi hissettim (Çok özür dileyerek anlatıyorum) Sonra canım acıyınca bıraktık ve yarını bir kez daha denedikten sonra başka yakınlaşmamız olmadı. Ancak iki gün sonra lavaboda kanamam oldu çok az. Ve ondan sonraki bei gün boyunca da peçeteye gelen kanamalarım oldu. Acaba kızlık zarından kaynaklı mı yoksa başka sebepleri olabilir mi?? İnternete yazdığımda yerleşme kanaması filan da çıkıyor. Henüz hamile olmayı düşünmüyorum ama korunma konusunda da pek dikkat etmedik açıkçası :(

Merhaba arkadaşlar,
Benim nikahım oldu ( tayin işleri dolayısıyla düğünden önce oldu) ve eşimle birlikte olmak istedik. İlk birleşme gerçekleşemedi ancak penisin başı az da olsa girdi gibi hissettim (Çok özür dileyerek anlatıyorum) Sonra canım acıyınca bıraktık ve yarını bir kez daha denedikten sonra başka yakınlaşmamız olmadı. Ancak iki gün sonra lavaboda kanamam oldu çok az. Ve ondan sonraki bei gün boyunca da peçeteye gelen kanamalarım oldu. Acaba kızlık zarından kaynaklı mı yoksa başka sebepleri olabilir mi?? İnternete yazdığımda yerleşme kanaması filan da çıkıyor. Henüz hamile olmayı düşünmüyorum ama korunma konusunda da pek dikkat etmedik açıkçası :KK43:

Selamlar. Kızlık zarından gelmesi için 2 gün uzun bir süre gibi. Anlattığınız kadarıyla gebeliğin gerçekleşmesi zor gibi duruyor ama imkansız değil. Sperm sadece menide bulunmuyor. Zevk sıvısı sa denilen penisten ilişki sırasında gelen şeffaf sıvıda da az olsa da sperm mevcut. Kandan gebelik testi baktırıp içinizi ferahlatmakta fayda olabilir.

Selamlar. Kızlık zarından gelmesi için 2 gün uzun bir süre gibi. Anlattığınız kadarıyla gebeliğin gerçekleşmesi zor gibi duruyor ama imkansız değil. Sperm sadece menide bulunmuyor. Zevk sıvısı sa denilen penisten ilişki sırasında gelen şeffaf sıvıda da az olsa da sperm mevcut. Kandan gebelik testi baktırıp içinizi ferahlatmakta fayda olabilir.
Çok teşekkürler cevabınız için. Biraz zorlama olduğu için acaba kızlık zarından olabilir mi dedim ama dediğiniz gibi hamilelik ihtimali de var sanırım. Yerleşme kanamasının ayırt edici bir özelliği var mıdır acaba?

Tabii ki var. Normal kanamadan farklı olarak akıntıyla karışık pembemsi veya kahverengimsi bir renkte gelir genellikle. Miktarı da normale göre çok azdır ve adet kanaması gibi pıhtılı değildir.

Back
X