Ağrınız kaç gün sürüyor? Benim de ağrım halsizliğim oluyor kanamam da azdırMerhaba adet dönemimde aşırı kasık bölgemde belimde ağrı oluyor bununla birlikte mide bulantısı isal bacaklarımda damarların yukarı çekildiğini hissediyorum ve hep az miktarda kanamam oluyor yataktan kalkamıyorum halsizliğinde var
Sebepsiz infeltilte hastasıyım aynı zamamda
Bu şikayetleri taşıyan var mı aranızda bu dönemde ne önerirsiniz teşekkürler şimdiden
Kuzenimde de aynısı oluyordu evlendi sanırım az biraz değişti ama soğan suyu içerdi oMerhaba adet dönemimde aşırı kasık bölgemde belimde ağrı oluyor bununla birlikte mide bulantısı isal bacaklarımda damarların yukarı çekildiğini hissediyorum ve hep az miktarda kanamam oluyor yataktan kalkamıyorum halsizliğinde var
Bu şikayetleri taşıyan var mı aranızda bu dönemde ne önerirsiniz teşekkürler şimdiden
3 gün 4. Gün adetim bitiyo zatenAğrınız kaç gün sürüyor? Benim de ağrım halsizliğim oluyor kanamam da azdır
Canım tam da beni yazmışsın sanki benim de adetlerim az sancılarım çok coook fazla olurdu adetin ilk günü ishal istifra hep olurdu ama her ay değil dikkat ettim eğer usuttuysem ayaklarımı sıcak tutmadiysam hep böyle oluyordu. Neyse velhasili doktora gittim miktarı az oluyor dediğimde bana şunu söyledi zayıf insanlarda adet kanaması az olabilir ben de zayıf sayılırım dolayısıyla bununla ilgili olabilir dedi. Ek olarak adet kanaması herkesin kendi düzenine göre nasıl başlayıp devam ediyorsa o şekilde normal kabul edilirmis. Yani ilk adet olduğundan beri mi az oluyorsun eğer öyleyse bu senin normalin bunda kafana takacak bişey yok. İshal olma meselesine gelince çok yoğun ağrı sanirim bağırsak calismalarini hareketlendiriyor. Kendini sıcak tut ayaklarını sıcak tut belki biraz faydası olur ama geçer mi geçmez :) evlenince geçer diyenlere de inanmayın asla geçmiyor şayet bekarsan diye eklemek istedim :)Merhaba adet dönemimde aşırı kasık bölgemde belimde ağrı oluyor bununla birlikte mide bulantısı isal bacaklarımda damarların yukarı çekildiğini hissediyorum ve hep az miktarda kanamam oluyor yataktan kalkamıyorum halsizliğinde var
Ağrılarınızı nasıl geçiriyorsunuz pekiCanım tam da beni yazmışsın sanki benim de adetlerim az sancılarım çok coook fazla olurdu adetin ilk günü ishal istifra hep olurdu ama her ay değil dikkat ettim eğer usuttuysem ayaklarımı sıcak tutmadiysam hep böyle oluyordu. Neyse velhasili doktora gittim miktarı az oluyor dediğimde bana şunu söyledi zayıf insanlarda adet kanaması az olabilir ben de zayıf sayılırım dolayısıyla bununla ilgili olabilir dedi. Ek olarak adet kanaması herkesin kendi düzenine göre nasıl başlayıp devam ediyorsa o şekilde normal kabul edilirmis. Yani ilk adet olduğundan beri mi az oluyorsun eğer öyleyse bu senin normalin bunda kafana takacak bişey yok. İshal olma meselesine gelince çok yoğun ağrı sanirim bağırsak calismalarini hareketlendiriyor. Kendini sıcak tut ayaklarını sıcak tut belki biraz faydası olur ama geçer mi geçmez :) evlenince geçer diyenlere de inanmayın asla geçmiyor şayet bekarsan diye eklemek istedim :)
Ağrı kesici almamaya çalışıyorum dayanamayacagim noktaya gelene kadar. O zamana kadar sıcak tutuyorum kendimi sıcak Su torbası elektrik li battaniyeyi takip yatarım mesela onun çok faydası oluyor. Hiç fayda etmezse de ağrı kesici son çare.Ağrılarınızı nasıl geçiriyorsunuz peki
Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için 5 senelik evliyim evlenmeden önce hep evlenince geçer diyorlardı ama geçmedi:)Canım tam da beni yazmışsın sanki benim de adetlerim az sancılarım çok coook fazla olurdu adetin ilk günü ishal istifra hep olurdu ama her ay değil dikkat ettim eğer usuttuysem ayaklarımı sıcak tutmadiysam hep böyle oluyordu. Neyse velhasili doktora gittim miktarı az oluyor dediğimde bana şunu söyledi zayıf insanlarda adet kanaması az olabilir ben de zayıf sayılırım dolayısıyla bununla ilgili olabilir dedi. Ek olarak adet kanaması herkesin kendi düzenine göre nasıl başlayıp devam ediyorsa o şekilde normal kabul edilirmis. Yani ilk adet olduğundan beri mi az oluyorsun eğer öyleyse bu senin normalin bunda kafana takacak bişey yok. İshal olma meselesine gelince çok yoğun ağrı sanirim bağırsak calismalarini hareketlendiriyor. Kendini sıcak tut ayaklarını sıcak tut belki biraz faydası olur ama geçer mi geçmez :) evlenince geçer diyenlere de inanmayın asla geçmiyor şayet bekarsan diye eklemek istedim :)
İğneyle bazen iğneylede geçmiyo yarım saat bekletip serum takıyorlar günde 2 kere her seferinde mutlaka hastanede oluyorumAğrılarınızı nasıl geçiriyorsunuz peki
Çikolata kisti (endometriosis) hastaligina benziyor semptomlarınız. Kist olmasa bile bu hastalığa bağlı karın icinde yapisikliklar olabiliyor. Bu alanda uzman bir doktora görünmeniz iyi olur. Kanda CA-125 ve CA-19.9 testleriyle tanı konuluyor cogunlukla.Merhaba adet dönemimde aşırı kasık bölgemde belimde ağrı oluyor bununla birlikte mide bulantısı isal bacaklarımda damarların yukarı çekildiğini hissediyorum ve hep az miktarda kanamam oluyor yataktan kalkamıyorum halsizliğinde var
Canım endometriozis olarak araştırıldı mıİğneyle bazen iğneylede geçmiyo yarım saat bekletip serum takıyorlar günde 2 kere her seferinde mutlaka hastanede oluyorum
TeşekkürlerÇikolata kisti (endometriosis) hastaligina benziyor semptomlarınız. Kist olmasa bile bu hastalığa bağlı karın icinde yapisikliklar olabiliyor. Bu alanda uzman bir doktora görünmeniz iyi olur. Kanda CA-125 ve CA-19.9 testleriyle tanı konuluyor cogunlukla.
Hayır ilk defa böyle Bi hastalık duydum. Farklı doktorlara kaç kere gittim hepsi ultrason çekip Bi sıkıntı gözükmediğini doğum kontrol haplarının ağrılarımı azaltıcağını söyledi ama Bn hiç kullanmak istemedim bekarkende ilerde yan etkisi olur diye kullanmadım 5 senedir çocuk istediğim için evlendikten sonra hiç kullanmak istemedim zatenCanım endometriozis olarak araştırıldı mı
Adet oldugunuz gün arvelles almak kan akisini azaltip bitirmiyor mu?Adet olduğun gün kesin 8 saat arayla 2 arveles alıyorum... Bu arada kekik çayı ile çözüm buldum 6-7 aydır... Günlük 1 çay bardağı kdr demliyorum yatmadan önce, stres ve depresyona da iyi geliyor... Kramplarım %70 azaldı.... Senin gibi ilk gün ağrıdan ölüyordum yoksa... Bu arada endometriozis de olup olmadığını Bi Dr danış ...
Bazen çok bazen az oluyor canım, bunun arveles ile alakası var mı açıkçası bilmiyorum ama ağrı şiddetli Olunca kanamanın az çok olmasına takılmıyor insan..Adet oldugunuz gün arvelles almak kan akisini azaltip bitirmiyor mu?
Canım benimde öyleydi doktoraya gittm ultrason felan baktılar ilac verdiler ona göre doktora gitmelisin mutlaka yararı olucak kist felan olabilir Allah korusunMerhaba adet dönemimde aşırı kasık bölgemde belimde ağrı oluyor bununla birlikte mide bulantısı isal bacaklarımda damarların yukarı çekildiğini hissediyorum ve hep az miktarda kanamam oluyor yataktan kalkamıyorum halsizliğinde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?