Sivilceli Ciltler Adet dönemi çıkan sivilce ve kızarıklıkları hakkında yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

marstangelenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
240
3
48
Kocaeli
kızlar ben sarışınım ten rengim açık özel dönemlerimde yüzümde sivilce çıktıgı zaman kırmızı bi görünüm alıyo sivilceler onun için kullandığınız bi ürün falan var mı??

ben buğday tenliyim fakat bi dönem oriflame danışmanlığı yaptım.bi ürün kullanmıştım hemen etki etti bende 3 günde yüzüm pürüzsüzleşti.sizin gibi bi arkadaşım daha var onada tavsiye ettim oda beyaz tenli ve sivilce çıkınca direkt dikkat çekiyor.ürün oriflame Pure Skin Sivilce Lekelerine Derinlemesine Etkili Bakım Jeli.bi arkadaşıma daha sipariş ettim o da çok memnundu.fiyatıda gayet makul.denemenizde fayda var bence.

sivilceleri sadece 4 saatte kurutan bir ilaç var cle... cle.. diye isim veremiyorum ama anlamıssındır diye düşünüyorum.içinde alkol var bu leke yapabilir diye ben korktum kullanmadım güneşe cıkılmadan gece sürülebilir diye düşünüyorum.onun dışında kızarıklık gecırıcı değilde limonla sivilce cıkmasını önleyebilirsin.limon suyunu 15 20 dk cıldınde beklet sıvılcelere cok iyi gelıyor.

canım eğer oriflame temsilcisi bulursam hemen sipariş vericem çok teşekkür ederim

sodanın içine limon sıkıp sürüyodum yüzüme sabah uynadığımda yıkıyodum ama bi faydasını göremedim canım ya olmassa sadece limonu denerim cevap verdiğin için çok teşekkürler

sodanın içine limon sıkıp sürüyodum yüzüme sabah uynadığımda yıkıyodum ama bi faydasını göremedim canım ya olmassa sadece limonu denerim cevap verdiğin için çok teşekkürler

geceden süürüp yatma öyle.zaten gerilip duruyo cildin ne bilim bide kırısıklık fılan olursa gerilmeden dolayı ben sodayı duymadım sadece lımonu sürüyodum bekletıyodum 1 5 20 dk yıkıyodum parlıyo cilt ve sıvılceler kuruyo dene bi birde ne kadar dogru bılmıyorum ama ben yaptım bana ıyı geldı bir tane beyaz markası önemlı değil bi sabunu krem kıvamına gelınceye kadar elinle köpürt yüzüne sür cildin onu tamamen emene kadar beklet sonra yıka cildin ph dengesini bozabilir belki ama zaten cıldı yaglı olan birinde sivillce cıktıgı için genelde kısa süre sonra ph yerıne gelır diye düşünüyorum sivilcelerimden kurtulmamda cok etkılı ıkıncı yöntemde bu olmustu benm.o kadar cok temızleyıcı jeller fılan denedım fayda gördüğüm bu ikisi oldu.

peki canım limonu sadece sivilcelerin üstüne mi sürüyosun yoksa yüzünün tamamına mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…