kızlar merhaba 5 eylülde eşimle korunmasız ilişki yaşadık ve ben ne yazık ki 4-5 saat sonra ella kullanmak zorunda kaldım. risklerini ve bedenimde yaptığı değişimi ne yazık ki biliyorum lütfen bu konuda eleştirmeyin mecbur kalmasam kullanmazdım. 5 eylül aynı zamanda olası doğurganlık günlerimden biriymiş. Kullandıktan 7-8 gün kadar sonra göğüs uçlarım epey şişti sızladı zaten o zaman bile pişman oldum kullandığıma. Regl olacam sandım. Normalde kullanmasaydım 3 gün önce regl olmam gerekiyordu ancak olmadım. Ama bu süre içinde grip de oldum ve çok fazla antibiyotik kullanmak zorunda kaldım antibiyotikler de adet dönemimi etkiliyor maalesef. şu an merak ettiğim şey şu 3 gündür lekelenmem var ancak regl olmuyorum. regl olacakmış gibi de hissetmiyorum herhangi bir kasık ağrım vs yok. günde 6 kez tuvalete gidiyorsam 1 kez bir parmak kesiği kadar kan görüyorum sonrasında hiçbir şey yok. Çok tedirgin oldum bunu yaşayan var mı? Test yapmaya da korkuyor insan. Bu hafta doktora da gidemem şehir dışındayım diye lütfen yardım. Doğal yöntemlerle adet söktürücü ne vardır deneyebileceğim??