Arkadaşlar merhaba. Ağustosun 17sinde adetim başlamıştı ve 5.gününde kanamam az miktarda devam ederken erkek arkadaşımla ilişkiye girdiğimiz sırada içimden çıktıktan sonra farkettik ki prezervatif içimde kalmış. Biraz uğraştıktan sonra parmağımla ulaşabileceğim iç bir noktaya itilmiş bir halde prezervatifi bulup çıkardım, içi de boştu. Sonrasında iki gün daha az az normal düzeninde devam etti ve bitti adet dönemim. Şimdi üstünden 10gün geçti ertesi gün hapını da kullanamadım. Adetin 5inci gününde bu yolla hamile kalmış olma olasılığım var mı hiçbir fikriniz var mı? Normalde ideal zaman 14.gün civarı oluyormuş ama kişiye göre de değişiyormuş anladığım kadarıyla. Acaba adet devam ederken hamile kalma ihtimali var mı ??? Eczanelerde satılan testleri yapmak istiyorum ama bir ay sonra sonuç verdiğini okudum dolayısıyla gelecek adet dönemimden önce yaparsam sonuç çıkmayacak. Devlet hastanesinde bekar olduğum için ve kayıt altına alınacağı için test yaptırmaya korktum, özelde hamilelik testi fiyatlarını bilen var mı? Bana bilgi verebilir veya yorum yapabilirseniz çok sevinirim kendimi çok gergin hissediyorum.