• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet dönemi ve düğün tarihi çakışıyor!

hapı bende önermem ..

evlenmeden 20 gun once baslamıstım ben hapa..ilk ay kullandım bır daha da kullanmam dedim ..

o gun bugundur kullanmıyorum..kullanmam da..

esınız korunsun kızlar kendınıze hormonlarınıza zarar vermeyın..

düğün gününüe denk glemesını de geciktirici haplarla önleyebılırsın :)

offfffffff:roflol: hep biz bayanlar bu kadar sorumluluk almamız gerekiyor her yönden

peki şu geciktirici haplar nasıl oluyor nasıl kullanılıyor yani adetden kac gün önce veya nasıl hic bilgim yok???????????:1rolleyes:

bir çaresi varmı bilmiyorum canım
ama bende düğün günümüzün sabahı adet olmuştum.
şans benden yanaydıda gece olmadım.
düğünde rahattım yani.

geciktirici hapı adet olacağın günden 3-4 gün önce içmeye başlıyorsun canım,ilacı bıraktığın dada hastalanıyorsun

peki yani ben temmuzda adet olmadan birkac gün önce alıcam o hapı ve istedigim zaman mı bırakıyorum hapı nasıl oluyor tam anlayamadım..........ve şu geciktirici hapın adını bir zahmet alabilsemopuyorumnanaktan

peki yani ben temmuzda adet olmadan birkac gün önce alıcam o hapı ve istedigim zaman mı bırakıyorum hapı nasıl oluyor tam anlayamadım..........ve şu geciktirici hapın adını bir zahmet alabilsemopuyorumnanaktan

canım düğünden önce doktora muane olmaya gideceksin değil mi?ozaman adını sor,ben hatırlamıyorum:sm_confused:ama regl geciktirici diye eczanelerden de alabilirsin,onlarda yardım eder.canım aşağıdaki linki incele

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/15276-adet-geciktirme-hapi-kullanan-var-2.html

bilgi icin tşkler............doktora şuan gidemiyorum cünkü memlekettyiz ancak düğünden sonrabenneyaptımki o zaman eczanelere sormam gerek bakalım sagolun

adetin gelmesini engelelyen br hap var atıyorsun adet dönemine yakın sanırım o ay adet olmuyorsun,sakıncalı mııdır değilmidir bilmiyorum eczanelerde reçetesiz veriliyor.onu soralirsin sakıncasının olup olmadıgını anlatırlar ...3 4 lira gibi bir şey fiyatı adını unuttum...

arkadaşlar benim kafam halen cok karışık.............bugün gittim eczaneye geciktirici hap almaya ama nasıl aldım sormayın nere baktımsa hep erkek calışıyor bayan yoktu neyse sonunda gittim aldım ter icinde kaldım cıkana kadar:utangac:
şu primolut-N den aldım ama yinede birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
düğünüm 18.07. de ve normal bu ayın 12de olcam adet ve bir dahaki ay düğünde olcam düzenlide oluyorum.
ve sorum şu eger ben hapı yarın almaya başlasam 10gün kullansam bıraksam 3gün sonra olsam 22.06 oluyor adetim ve o zaman da hemen hemen 27,28 temmuzda oluyor bu dogrumu yoksa yanlışmıyım???

canım bu haplar adetinin zamanını değiştiriyor,yani dediğin hesap olmayabilir,doğum kontorl hapı gibi çalışmaz
sen düğünden önce al bence düğün bittikten sonrada bırakırsın

cok sagol dirim o zaman bir dahaki ay kullanırım ama bir problem daha var şimdi ben 18 temmuz olursam beş gün önce başlarsam hapı almaya 14.temmuz oluyor ve 10gün kullanırsam 23temmuz oluyor ve ben balayınada gidiyorum yani devamda edebilirmiyim toplam 15gün alsam hapı oda olurmu???

cok sagol dirim o zaman bir dahaki ay kullanırım ama bir problem daha var şimdi ben 18 temmuz olursam beş gün önce başlarsam hapı almaya 14.temmuz oluyor ve 10gün kullanırsam 23temmuz oluyor ve ben balayınada gidiyorum yani devamda edebilirmiyim toplam 15gün alsam hapı oda olurmu???
canım prospektüsü oku bi,yada sana link vermiştim burdan oku diye,
çok kullanmamaya çalış.10-12 gün normal bence,zaten bırakır bırakmaz olmuyorsun.2-3 gün sonra adet oluyorsun

Ben evlendiğimde M.Ö. idi. O yıllarda bizde regl neyim oluyorduk, ve tombaladan banada çıkmıştı:) Biz öyle kimseye yok mok diyemezdik, dayadılar ilacı dayadılar ilacı düğünümden sonra 4 ay regl dönemimde yerleri tırmaladım. Gözleriniz kapanacak diye hapşuruğu engellemek gibi bişey bu. Doğanın dengesini bozmamak lazım :umursamaz: Şimdiki aklım olsa hayatta kullanmazdım.
Bi evleniyoruz diye bütün dengeleri alt üst etmenin anlamı yok arkadaşlar.
Alın ağrı kesiciyi, oynayın zıplayın.
En güzeli doktordan yardım almak tabiki. Bizler tecrübelerimizi söyleyebiliyoruz ancak.
Ama bence asla ve de asla doğum kontrol hapı veya kanama durdurucu haplar alınmamalı.
Evlenecek kızlarımıza da ömür boyu mutluluklar alkisalkisalkis

benimdi çakışmıştı ve geciktirici kullandım prumolıtdi sanırım adı ama sen bi doktora git doktor tavsiyesine uy canım

kızlar zaten bu hapı sürekli kullanırsan dengeni bozarsın,ama bir kereden bişey olmaz demişti doktor bana,tabi kişiden kişiye değişir.düğün zamanı gelinlikle bide hastasın lavaboya git gel,bu sıkıntı biraz,olurda Allah korusun gelinliğin felan batar :utangac:
ağrıyı engellersinde,gerçi ona bakılırsa ağrı kesicilerde zararlı,herşeyin fazlası zarar

Regl geciktirici haplar var eczaneden istendiğinde veriyor. Ben balayına denk geleceği için almıştım. Ama sanırım bir kaç gün öncesinden içiliyordu şimdi hatırlamıyorum. Sorunsuz balayı geçirdim. Sonrasındada bir problem olmadı ama sürekli kullanmamak lazım tabi böyle hapları. mirmirmirmir

Ben düğünümün sabahında daha adet olmama yaklaşık bir hafta olmasına rağmen stresten sanırım adet kanamam başlamıştı.Düğün öncesi göründüğümüz bir kadındoktorumuz vardı eşimle.Eşim önemli değil dedi ama onu aradım,o bana bir iğne verdi önce.Sabah gidip onu yaptırdım.Birde primolut_N diye bir ilaç verdi,saat başı onu aldım,ama benim aynı gündü tabi düğünüm,nitekim işe yaradı ve kanamam kesildi.3 gün devam edip bırakmıştık.Hem çok ta yüklenmemiş oluyorsunuz,ara verilmiş oluyor böylece,bilmem anlatabildim mi:kedi:
Ama senin düğününe daha varsa,bu hapı bir hafta öncesinden günde birer tane alıp,siklusunu uzatabiliyorsun.Bıraktığın 24 saat içinde adet oluyorsun.Bence 3 gün bir hafat geciktirmek yeterli oluyor,ki bu haplar hormon hapları bu yüzden uzun süre kullanmamalı.
Hayırlı olsun canım..

kızlar eşim askerdeydi yanına gideceğim gün adet olcvaktım eczaneden hap aldım adet olmadım ama keşke kulanmasaydımda nasıl pişman oldum sıkıntı yaptı sitres ağrı sancı onu kulandıktan sonrada adetlerim bi düzeni bozulduysa yani bin pişman oldum bana sorarsanız kulanmış biri olaraktan hiç tavsiye etmem hemde hiç

Back
X