Adet dönemim yüzünden çok gerginim

emvacilbihar

asklar1m ile mutluyum
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
1.726
4
116
41
İzmir
az önce uzun uzun derdimi beni sıkan durumu yazdım son cümlemi de yazdım. ve ne oldu dersiniz? herşey silindi . hem de ben anlayamadan daha ne olduğunu... şimdi bu bir işaret ve yazmamam mı gerekiyordu diyorum. ne dersiniz? burada ciddi sıkıntısı olan arkadaşlar var ve ben de eften püften ama beni üzen bir derdimi yazıyordum. utandım. şikayetlerimden şimdi düşününce...

adet dönemim yaklaştı çok gerginim. her ay eşimle kavga edecek bir konu çıkarıyorum. bu duruma engel olamıyorum. eşime bu dönem yaklaşmaya başladığında bana daha anlayışlı davranmasını söylüyorum her ay o günleri yaşamadan önce uyarıyorum. sonuç hiç değişmiyor. tartışıyoruz.

bu durumu yaşamaktan ve yaşatmaktan bıktım ne yapabilirim?

bu ayki sorun hafta sonu birlikte olmadık ben de onu istediğimi güzel bir dille ifade ettim o da istemediğini söyledi. ben de beni istemiyorsun sevmiyorsun moduna büründüm.

her ay benimle tartışmandan bıktım dedi. ben de istemiyorsan boşan ama bir daha evlenme çünkü her kadın buna benzer şeyler yaşıyor dedim. sustuk. o günden sonra da beni umursamadı. düne kadar. şimdi gönlümü almaya çalışıyor ama benim kalbimi kırdı artık istemiyorum beni istemeyen bir adamı....

bu gün keyfim yok . tartıştık uzattık süründürdük ve özür diledi. ben de tamam dedim ama içim tamam değil diyor. sabah seni seviyorm dedi cvp vermedim işe giderken. öğlen aradı iyi misin dedi iyi dedim. eşimi çok seviyorum ama bana anlayışlı davranmasını istediğim dönemlerde o da olayı daha da zorlaştırıyor. kızıyorum....

Eşiniz sizinle beraber olmak istemediği için mi kızdınız?
Adamın belki de keyfi yoktur be arkadaşım?

Beraber olmak istemediği içinn kızmadım. her ay benimle tartışıyorsun. bu durumdan nefret ediyorum. bu işin sonu boşanmaya gider dedi . ben de bu söze çok kırıldım. cinsel hayatımızda bir problem yok normalde. ama ben alınganlık yaptım o gün beni istemiyorsun sevmiyorsun dedim ve başladık tartışmaya.... sonra o cümleleri kurdu ve benim moralim sıfıra indi. ben de eğer istemiyorsan boşan ama kimseyle evlenme çünkü hangi kadınla evlensen buna benzer sorunlar yaşarsın adet dönemi öncesi dedim. kızdığım nokta bana karşı anlayışlı ol dediğim dönemde bana karşı kırıcı olması....

Eşiniz sizinle beraber olmak istemediği için mi kızdınız?
Adamın belki de keyfi yoktur be arkadaşım?

Öyle hoş yorumlarınız var ki. Bakış açınıza ve olayları değerlendirmenize bayılıyorum. Arkadaşın konusun adğıtmak istemiyorum ama belirtmek istedim.

Beraber olmak istemediği içinn kızmadım. her ay benimle tartışıyorsun. bu durumdan nefret ediyorum. bu işin sonu boşanmaya gider dedi . ben de bu söze çok kırıldım. cinsel hayatımızda bir problem yok normalde. ama ben alınganlık yaptım o gün beni istemiyorsun sevmiyorsun dedim ve başladık tartışmaya.... sonra o cümleleri kurdu ve benim moralim sıfıra indi. ben de eğer istemiyorsan boşan ama kimseyle evlenme çünkü hangi kadınla evlensen buna benzer sorunlar yaşarsın adet dönemi öncesi dedim. kızdığım nokta bana karşı anlayışlı ol dediğim dönemde bana karşı kırıcı olması....

Forumda boşanmak üzere olan ve çok ciddi sorunları olan ailelerin hikayelerine bakın. İnanın gereksiz yere o güzel canınızı üzdüğünüzü farkedeceksiniz. Hayatın tadını çıkartmak varken

eşimle her ay gerginliğim nedeniyle tartışmak istemiyorum. daha önce de birkaç kez yazmıştım. bunu nasıl aşabilirim. doktora mı gitmeliyim terapiye mi ilaç mı kullanmalıyım?

çok büyük kavgalar etmiyoruz . sesler yükselmiyor hakaretler edilmiyor ama yine de kırıcı olabiliyoruz.

normalde kızmayacağım şeylere kızabiliyorum. siz hiç yaşamıyor jmusunuz? eşime sarmak istemiyorum. derdim bu.

az önce uzun uzun derdimi beni sıkan durumu yazdım son cümlemi de yazdım. ve ne oldu dersiniz? herşey silindi . hem de ben anlayamadan daha ne olduğunu... şimdi bu bir işaret ve yazmamam mı gerekiyordu diyorum. ne dersiniz? burada ciddi sıkıntısı olan arkadaşlar var ve ben de eften püften ama beni üzen bir derdimi yazıyordum. utandım. şikayetlerimden şimdi düşününce...

Eminim bizimle paylaşmak isteyip de paylaşamadan silinen derdin, şu yukarıda yazdıklarından daha eften püften olamaz..

Ahhh hiç kavga olmasa,tartışma yaşanmasa di mi?:59:
Mümkün mü sizce?
Hem evliliğin tadı tuzudur biraz da bu atışmalar.. Sonrasında barışmak da tatlı!:16:

Öyle hoş yorumlarınız var ki. Bakış açınıza ve olayları değerlendirmenize bayılıyorum. Arkadaşın konusun adğıtmak istemiyorum ama belirtmek istedim.

Çok çok teşekkür ederim...:16:

bu gün keyfim yok . tartıştık uzattık süründürdük ve özür diledi. ben de tamam dedim ama içim tamam değil diyor. sabah seni seviyorm dedi cvp vermedim işe giderken. öğlen aradı iyi misin dedi iyi dedim. eşimi çok seviyorum ama bana anlayışlı davranmasını istediğim dönemlerde o da olayı daha da zorlaştırıyor. kızıyorum....
öyle kötü eşler varki sen haklı olduğun halde sen suçluymuşsun gibi davranıyorlar. bak seni ne güzel aramış. gönlünü almaya çalışmış bence sen içinden de affet

Forumda boşanmak üzere olan ve çok ciddi sorunları olan ailelerin hikayelerine bakın. İnanın gereksiz yere o güzel canınızı üzdüğünüzü farkedeceksiniz. Hayatın tadını çıkartmak varken

onları her gün okuyorum takip ediyorum ve hep şükrediyorum. bundan emin olabilirsiniz. gerginliğim sağlıklı düşünmemi engelliyor işte. bizimkiler küçük dert. zaten başlığım da bununla ilgiliydi. yazılmayacak kadarküçük bir derdim var yani.

her adet döneminde sevgi, şefkat, ayrıcalık beklersen çok zor işin. Adetin bir hafta öncesi, adet haftası, adetin bir hafta sonrası bütün ayı kaplıyoruz zaten.

onları her gün okuyorum takip ediyorum ve hep şükrediyorum. bundan emin olabilirsiniz. gerginliğim sağlıklı düşünmemi engelliyor işte. bizimkiler küçük dert. zaten başlığım da bununla ilgiliydi. yazılmayacak kadarküçük bir derdim var yani.

Sorununuzu biliyorsunuz. Akıllısınız da. Yani öfkenizin kaynağı belli. Bunun için terapiye ihtiyaç yok bence. Rahatlamak için sohbet gibi gitmek başka bişey. Bu dönemlerde ben sakin olacağım diye şartlandırın kendinizi. Meseleyi büyütmeyin kafanızda. Ben kötü bi durumla karşılaştığımda hep "geçecek" derim. Hayat o kadar kısa ki.

:))) bende çok gergin oluyorum o dönemde ve eşime sakın bana bulaşma çok gerginim diyorum o da offf yeter ya kadın olmak ne güzel şeymiş diyor sinirli olmak için bir sürü bahaneniz var ben ne zaman sinirli olcam der :66:

insan bazen dertsiz basına dert almak istiyo
sizinkide böyle bişey heralde
baska birine sar eşine sarmak zorundamısın=?:91::91:

parmağımdaki minicik kesik önemsizdir başkası güler geçer ama benim canımı acıtıyordur derdimdir...büyük küçük içinizde tutarsanız sorun olur paylaşmak en güzeli......

böyle bir konuya yorum yapmıştım daha önce sizdiniz sanırım.

ve olay şu galiba; ben normal değilim eşim de bunu anlayıp ona göre daha anlayışlı olmalı...ama erkektir o ve bu bizim her ay binbir sıkıntıyla yaşadığımız muayyen günleri anlamaz istese de kolay kolay anlayamaz. siz yaşadığınız dönemin normal olmadığının farkındasınız, öncelikle ondan birşeyler bekleyip onu da kendinizi de bunaltmadan önce beklentilerinizi düşürmeyi deneseniz??? "bana destek olmalı, beni anlamalı" düşüncesinden önce..."sakin ol bir kaç gün sonra normale döneceksin zaten o zaman bu konuyu (tartıştığınız konu her ne olursa) bir kez daha düşün" diyebilseniz.....belki daha güzel olur herşey....

her adet döneminde sevgi, şefkat, ayrıcalık beklersen çok zor işin. Adetin bir hafta öncesi, adet haftası, adetin bir hafta sonrası bütün ayı kaplıyoruz zaten.

haha çok güzel beğenecektim arkadaşım ama beğenemedim olmadı söyleyeyim bari.....

adetim yakın dokunma şefkat göster, hamileyim hormonlarım oynadı, hadi bakalım anlayışlı ol, lohusayım depresyona girdim aman beni anla...erkeklerin işi cidden zor haaahaha...ama ne yapalım olan bu elimizde değil :))))))))

herzaman beraber olacaksınız diye birşey yokki
bazen o ister sen istemezsin
bazen sen istersin o istemez
bazende ikinizde istersiniz :62:

Back
X