- Konu Sahibi emvacilbihar
bu gün keyfim yok . tartıştık uzattık süründürdük ve özür diledi. ben de tamam dedim ama içim tamam değil diyor. sabah seni seviyorm dedi cvp vermedim işe giderken. öğlen aradı iyi misin dedi iyi dedim. eşimi çok seviyorum ama bana anlayışlı davranmasını istediğim dönemlerde o da olayı daha da zorlaştırıyor. kızıyorum....
açıkçası şu yazdığınızı okuyunca eşinizden çok siz anlayışsız davranıyorsunuz. az biraz sinirinizi kontrol etmelisiniz. yani ben adet olacam ondan sinirliyim bana anlayışlı davranman gerek şeklinde tavır takınmamalısın. eşinde senin sinirli olduğunu zaten yeterince biliyodur :9 senin adet olucam sinirli ve gerginim bu yüzden gereksiz tartışmalar çıkartabilirim anlayışlı olmalıyım demelisiniz. yani sizde çaba göstermelisiniz. tek taraflı ömür boyu anlayışı beklemek yanlış bir hareket. ayrıca hemen boşan filan demişsin. eşin seni ertesi gün kaç kere aramış sormuş yine de mutlu olamıyorsun ve eşinin sana karşı ne kadar anlayışlı davrandığını aslında göremiyorsun. boşuna kızıyorsun aslında...
ve son olarak emin ol her kadın adet dönemlerinde sinirli değildir. kendimden biliyorum