Adet döngüleri 21 gunde bir olanlar bulasalim

Mevsim4747

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
373
365
23
Benim döngüm 3 haftada bir adetim 4 agustos bekleyelim birlikte belirtilerimizi yazalim takvim bugunu dogurgan gun gosteriyor yarinida sali yumurtlama gösteriyor bakalim rabbim bizlerde nasip edecekmi bebegi hayirlisiyla

Bugun yumurtlamin catladigini hissedebiliyorum sag kasiga igne girer cikar gibi oluyor takvim yumurtlamayi 2 gun var olarak gösteriyor sizde durumlar nedir iliskim cumartesiyi pazara baglayan gece olmustu bidaha olmadi o gun ki il8skiden tutma ihtimali yuksekmi acaba

Takvim uygulaması herkese uymuyor benim mesela adet bitiyor 7 veya 10 gün arası yumurtlama oluyor ovulasyon testiyle takip ediyorum sende edebilirsin garanti olur

Takvim uygulaması herkese uymuyor benim mesela adet bitiyor 7 veya 10 gün arası yumurtlama oluyor ovulasyon testiyle takip ediyorum sende edebilirsin garanti olur
Sag kasigimda yumurtlama agrim var bugun pwrsembe gunu doktor yumurtalara bakmisti 3 veya 4 gun sonra catlacagina gun asiri iliski onerdi ordan biliyorum bugunde hissediyorum sabah 7 den beri sag kasigim sizliyor bir onceki gebeligimde boyle kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…