Kasiklarimda agri var sag tarafimda aklima geldi belki yumosum hareketlenmistirBugun varmi bir hareket canim
VErmez buyuk ihtimalle canm ama fazla testin varsa yap aklinda kalacaginaBende simdi.yazacaktim
Kasiklarimda agri var sag tarafimda aklima geldi belki yumosum hareketlenmistirama bugun test yapamicam eve gec gidicem.ancak 9 a dogru yapabilirim dogru sonuc verir mi ki
Canim yumurta takibini kendi istegimizle yaptirabiliyor muyuz?doktora desem takibe baslar mi,yoksa doktor uygun gorurse miBugun varmi bir hareket canim
Baslar tabi canm niye baslamasin bir dahaki ay yaptir sendeCanim yumurta takibini kendi istegimizle yaptirabiliyor muyuz?doktora desem takibe baslar mi,yoksa doktor uygun gorurse mi
Evet canim baslamak istiyorum ama insallah gerek kalmaz bebis kontrollerine baslariz hepimizBaslar tabi canm niye baslamasin bir dahaki ay yaptir sende
Canim.sen naptin ?canım ateşim hala 36,6 civarında çıkıyor lekelenme şeklinde 3 gün geldi ilk gün kahve rengi sonra pembe ve sadece tuvalette geliyordu 2, gün kan testi yaptırdım yani 32. günümde ama sonuç negatifti 3 gündür bişey yok 35 gün oldu bugün yarın bidaha yaptırsam mı acaba göğüslerim hala acıyo
Canim.var mi gelen gidenOlmadım canım ama bugün belirtiler başladı.
Evet hormon tahlili yaptıracağım.
Ah insallah canim keseyi gormeye gideriz :) 5senelik evliyim canim 5aydir ugrasiyoruz bebis icin sizin ne kadar plduEvet canim baslamak istiyorum ama insallah g kalmaz bebis kontrollerine baslariz hepimizsen ne kadarlik evlisin tatlim,
valla dün doktora gittim kist felan bişey yok herşey normal dedi lekelenme için olabilir arada öyle dedi test değerim 0,4 çıktı adet söktürücü verdi en geç 10 ocakta adet olursun dedi öyle işte ama hapı içip içmemekle karasızı sat tan 58 gün sonra hamile olduğu öğrenenler var bu forumda 2 3 gündür ölçemedim zaten ateşimi bıraktım artı ne zaman gelirse...Canim.sen naptin ?
Ben daha cicim aylarindayimAh insallah canim keseyi gormeye gideriz :) 5senelik evliyim canim 5aydir ugrasiyoruz bebis icin sizin ne kadar pldu
Tatlim bence ilaci icmelisin daha onceki kan testinde negatifti simdikide negatif cikmis malesef ve en azindan ilaci icip adet ol ki yeniden calismalara baslarsin.yada sogan suyu icip adetin sokulmesine yardimci olabilirsinvalla dün doktora gittim kist felan bişey yok herşey normal dedi lekelenme için olabilir arada öyle dedi test değerim 0,4 çıktı adet söktürücü verdi en geç 10 ocakta adet olursun dedi öyle işte ama hapı içip içmemekle karasızı sat tan 58 gün sonra hamile olduğu öğrenenler var bu forumda 2 3 gündür ölçemedim zaten ateşimi bıraktım artı ne zaman gelirse...
Insallah melegin hepsini unutturur tatlim bende 3sene once yasadim cokk zorBen daha cicim aylarindayim6 ayi tamamlayip 7 ye girdik .ama dusukten sonra daha bir ister oldum.unutamiyorum
Amiinn insallah tatlim.Insallah melegin hepsini unutturur tatlim bende 3sene once yasadim cokk zorinsanin aklindan cikmiyor tez zamanda kavusuruz insallah bebislerimize
Merhaba canim..bence adetin biter bitmez basla derim ve yapabilirseniz gunasiri yani birgun yapin birgun dinlenin seklinde calismayada devam edin.Selam kızlar benim adet döngülerin hep uzundu 32 gün civarı bu ay 26 ya düştü aralıkta ovulasyon testide kullandım hiç iki çizgiyide koyu yakalıyamadımbu ay ne zaman başlamalıyım test yapmaya (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?