Adet döngüsü ve uzunluğu

melekhira

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
105
-10
28
Kızlar normalde adet döngüm 28 günde bir olup 10 gün sürerdi. Fakat son 2 aydır 26 günde bir adet olup 8 gün sürüyor sebebi ne sizce?

Kızlar merhaba haziran 2021 de evlendim agustos ayında doğum kontrol hapını bıraktım ve suana kadar adet olamadım evlenmeden önce doktora gitmiştim genetik bi yapın var hap kullanmazsan bunu sürekli yaşarsın adet döngün düzensiz dedi sizce ne yapabilirim

Doktorunu dinle işte kafana göre bırakma ilacını.O ilaçlar adet düzensizliği için kullanılıyor zaten aynı zamanda.

Doktorunu dinle işte kafana göre bırakma ilacını.O ilaçlar adet düzensizliği için kullanılıyor zaten aynı zamanda.
İlerde bu ilaçlar çocuk konusunda problem olur deyince korkup bıraktım suan için önerebileceğiniz birsey var mı peki

Birde internette adet gecikmelerinde polistikover diye birsey okudum sizce bu kadar adet olamamın sebebi polistikover olabilir mi yardımcı olursanız çok sevınirim

Birde internette adet gecikmelerinde polistikover diye birsey okudum sizce bu kadar adet olamamın sebebi polistikover olabilir mi yardımcı olursanız çok sevınirim
Olabilir ama burdan tanı koyamam kafama göre doktor da değilim.Bunları öğrenmenin tek yolu doktora gitmek.

Yaşın kaç menopoz ihtimali var mı?
25 yaşım polikistik over
Benim günü gününe gelmesine rağmen polikistik over tanısı konuldu sadece uzun sürüyordu birde ağrılı olma durumun varsa mutlaka doktora görün

Muhtelemen ondan ama bence bunca zaman beklemek yerine doktora gitmen daha mantıklı olurdu.
Tedavi gördüm canım 2 aşılamam var olumsuz sonuçlanan. 9 ay sonra tüp bebek serüvenim başlıyor fakat hep 28. Gün olupta 2 aydır 26. Gün olunca kafam karıştı sadece

Merhaba
28yaşındayım sekiz aylık evliyim adet düzensizliği nedeniyle doktora gittim polistikover olduğumu öğrendim bebek için sıkıntı olacağını ve hemen tedaviye başlamam gerektiğini söyledi. Aynı durumu yaşayan var mı nasıl bi tedavi uygulanır yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…