Adet Düzensizliği ile Hamile Kalan Var mı???

evet 12 gün içtim bıraktım o ay hamile kaldım tabi oda bahane oldu belkide yinede denemekte fayda var yumurtlama döneminden sonra içilmiyor düşüğe sebeb olabilirmiş 12 14 gün içebilirsin inş.senin içtiğinin faydası olur

anladım ben içmiyim yumurtalama günlerim 26 sı ile 31 arası yanı bu hafta aklımda bulunsun benim içtiğim adet düzenleyicisi inşş zaten diğer ilacı kımyasalı bıraktım tabı belkide gerek kalmadan olcak inşş daha fazla beklemem inşş :):emir_bebek:

canım hikayen gerçekten umut oldu bizlere bende aynı şeyi düşünüyorum düzensiz adet olan düzensiz yumurtluyodur diye ben hala tuturamadım inşallah en kısa zamanda allah bizede gönderir bebişlerimizi aminnnnnnn:Saruboceq:

inşallah olur canım güle güle otur evinde bazen hayatta iyi şeyler hep üst üste gelir inş yeni evine tez zamanda bir bebek gelir:Saruboceq:

anladım ben içmiyim yumurtalama günlerim 26 sı ile 31 arası yanı bu hafta aklımda bulunsun benim içtiğim adet düzenleyicisi inşş zaten diğer ilacı kımyasalı bıraktım tabı belkide gerek kalmadan olcak inşş daha fazla beklemem inşş :):emir_bebek:

evet içme adetin ilk günleri başla ben bazen 2 bardak içtim ama fazlası zarar hatta kürtaj olduktan sonrada 10 gün içtim bırakır bırakmaz adet görmüştüm hakkında hayırlısı olur inş hiç gerek kalmaz bu ay hamiş kalırsın

inşallah olur canım güle güle otur evinde bazen hayatta iyi şeyler hep üst üste gelir inş yeni evine tez zamanda bir bebek gelir:Saruboceq:

saol canım allah hepimize yeni bir ev (kiradaysanız eğer) ve o evi ağlamasıyla dolduracak sağlıklı ,tatlı bir bebek nasip etsin tüm kalbimle hepiniz için dua ediyorumm..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saol canım allah hepimize yeni bir ev (kiradaysanız eğer) ve o evi ağlamasıyla dolduracak sağlıklı ,tatlı bir bebek nasip etsin tüm kalbimle hepiniz için dua ediyorumm..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin nalancım sağoll inş ev çok önemli tabı ama kısmet inşş ben önce iş allah açlıkla sınamasın aç bırakması ele güne muhtaç etmesın ve sonrada hayırlı bir evlat sağlıklı kucağımza alalımm inşş bebeğin geleceğininde güzel olması gerekiyor allah bizi darda bırakmasınn

amin nalancım sağoll inş ev çok önemli tabı ama kısmet inşş ben önce iş allah açlıkla sınamasın aç bırakması ele güne muhtaç etmesın ve sonrada hayırlı bir evlat sağlıklı kucağımza alalımm inşş bebeğin geleceğininde güzel olması gerekiyor allah bizi darda bırakmasınn

amin canım tabi allah başka sıkıntı vermesin bizi sınıyo şu an ama beterin beteri var tabi allahım zor durumda olan herkese yardım etsin inş.herzaman yanımızda olsun :Saruboceq:

ben senede iki yada üç kez adet oluyodum tedaviye başlamıştım bir kez klomen ve iğne oldum sonra tekrar korunmaya başladım çalışmak zorunda olduğum için sonra korktum korunursam bide hadi hiç olmazsa tedaviyi ne zaman olcam diye aradan 3 ay geçti şu an hamileyim rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

Ben çok çektim adet düzensizliği kistlerden ,en son evlenmeden başladığım ilaç ağustosta bitti kontrole gittim hormon testleri yapıldı dr hormonlar yüksek erken menepoz olabilir öbür ay tekrarlayalım dedi başka dr da gittim ertesi ay yine aynını dediler bu arada kansızlık çıktı..İlaç yerine ben her sabah keçiboynuzu pekmezini meyve suyuyla karıştırıp içmeye başladım hatta eşimede hemen her sabah aynını yaptım enerji olsun işi yorucu diye..sonra ne mi oldu ekimde hamile kalmışım..Meğer bilmeden kocakarı ilacı yapmışım..

ben senede iki yada üç kez adet oluyodum tedaviye başlamıştım bir kez klomen ve iğne oldum sonra tekrar korunmaya başladım çalışmak zorunda olduğum için sonra korktum korunursam bide hadi hiç olmazsa tedaviyi ne zaman olcam diye aradan 3 ay geçti şu an hamileyim rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu

ne güzel amin inşş cnm sağlıklı bebe:Saruboceq:ğini kucağına almayı nasıp etsinn

Ben çok çektim adet düzensizliği kistlerden ,en son evlenmeden başladığım ilaç ağustosta bitti kontrole gittim hormon testleri yapıldı dr hormonlar yüksek erken menepoz olabilir öbür ay tekrarlayalım dedi başka dr da gittim ertesi ay yine aynını dediler bu arada kansızlık çıktı..İlaç yerine ben her sabah keçiboynuzu pekmezini meyve suyuyla karıştırıp içmeye başladım hatta eşimede hemen her sabah aynını yaptım enerji olsun işi yorucu diye..sonra ne mi oldu ekimde hamile kalmışım..Meğer bilmeden kocakarı ilacı yapmışım..

ne güzel bizde çok çeşitli bitkiler olan çörek otu vs. vs. macun yiyoruz çoğunlukla eşim yiyor inş bizimde bebişimiz olur hayırlısıyla tebrik ederim senide sağlıkla kucağına almak nasıp olur inşş

günaydın kızlarrr
Nasılsınız bakalım bugün ??
Açıkçğretim sınavım vardı bu sabah yeni geldim ondan işteyim şimdi canlarım sizler neler yaptınız bakalım??

canım çok sevindim hayırlısı olsun ve saglıklı olsun inş darısı hepimizin başına sende benım gıbı ankarada oturuyormusun acaba hangı hastaneye gıttın dr kımdı ben ankara yenı geldim de ıyı bır dr arıyorum benımde adetlerim düzensiz

Nasıl kullandınız keçi boynuzunu biraz acarmisiniz lutfen

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

Back
X