Adet düzensizliği mİ? Yeni bir gebelik mi? :(

ay ben neden hala adet olmadım yahuuu sizler bak kaçıncıyı oluyorsunuz acaba bende bi sorunmu varkiii?

merak etme canım bende hala olmadım,valla ne yalan söyliim şikayetçide değiilimkaydirigubbakcemile2

Nurder canım hadi gözünaydın,ne büyük bi rahatlık yaşamışsındır şimdi,e artık diikkat etlmaz: :))

canımben bir hastanede çalışıyorum v ebeta hcg testinde üst sınır 5 bizim hastanede..gerçi cihaza göre değişebiliyor ama bence sen bır hafta sonra yine yaptır bu testi..ben şüphelendim bak..inşallah yoktur ama biliyorsun gebelıgın üzerinede adet görülebiliyor..snei telaşlandırmak istemem ama bir sürprizle karşılaşmanı istemem..hayırlısı olsun..ben testi yeniden yaptır derim..

Ama 4 Eylülden bu yana adetim çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Üstüne görme böyle olurmu acaba?

hayatım serçecik e katılıyorum...tekrar ettir testi bence...benim elimde de beta hcg sonuçları var alt sınır 5...büyük ihtimalle hamile değilsindir ama sonrasında sürpriz yaşama derim...

ben hamılelıgımın ılk 3 ayı boyunca adet kanaması gördüm canım...insallah yoktur istemıyorsan ama hayırlısı olsun tabı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…