adet duzensizligi mi yoksa gebelik mi anlamadım ?

Minikanne34

sabrın sonu selamettir..
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
698
523
53
Bu ay ayın 20 sinde adet olmam gerekiyodu fakat bazı belirtilerinden dolayı ayın 19 unda idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. Hastaneye gittim beta 5.75 çıktı doktor hamile değilsin dedi. Eve geldim 25 inde adet oldum normalde bekarken adetim 3 gün sürerdi. 8 aylık evliyim evlendikten sonra 6 gün sürmeye başladı. 25 inde adet oldum fakat bugün bitti sanırım çünkü hiç kanamam yok varsa bile damla damla. Bugüne kadar hiç adet duzensizligi yaşamadım. Kaynanam üstüne görüyo olabilirsin dedi ama sizlerin de bilgilerini almak istedim ??

Normal adet kanaman gibiyse ve testte pozitifse kimyasal gebelik yasamis olabilirsin. Ustune gorme denilen sey az miktarda kanama seklinde olur ayrica kahverengi ya da pembe seklinde gelir.

Ayni seyleri yaşamısiz.. !!! Bende be oldugunu bilmiyorum ama hakkimizfa hayirlisi insallah. Ben dun ve bugun tekrar test yaptim cnm

kızlar merhaba, benim son adet tarihlerim 7 haziran, 6 temmuz ve 6 ağustos. yumurtlama günüm olarak 22 ağustosu hesapladım. 15 ağustosta nişanlımla korunmasız ilişkiye girdik ve içime boşaldı. 5,6 gündür de göğüslerimi şiş hisediyorum. 3 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi. ama biraz çekiniyorum çünkü düğünüme daha 5 ay var :KK43: sizce ihtimal var mı ağustos için
lütfen yardımcı olun :(

kızlar merhaba, benim son adet tarihlerim 7 haziran, 6 temmuz ve 6 ağustos. yumurtlama günüm olarak 22 ağustosu hesapladım. 15 ağustosta nişanlımla korunmasız ilişkiye girdik ve içime boşaldı. 5,6 gündür de göğüslerimi şiş hisediyorum. 3 gün önce miratech erken gebelik testi yaptım tek çizgiydi. ama biraz çekiniyorum çünkü düğünüme daha 5 ay var :KK43: sizce ihtimal var mı ağustos için
lütfen yardımcı olun :KK43:

Adet olmassaniz testi tekrarlayin. Eger olursaniz da kendinize bir korunma yontemi bulun

lütfen yardımcı olun :KK43:
Olsaydı erken gebelik testinde çıkardı diye düşünüyorum ama birde geç döllenme diye bişey var..yani bence kesin sonuç için kan testi yaptirin...

Olsaydı erken gebelik testinde çıkardı diye düşünüyorum ama birde geç döllenme diye bişey var..yani bence kesin sonuç için kan testi yaptirin...
Çok teşekkür ediyorum, yumurtlama gününden bir hafta önce ilişki yaşandı ve bi daha da olmadı, sizce geç döllenme ihtimali var mıdır

Çok teşekkür ediyorum, yumurtlama gününden bir hafta önce ilişki yaşandı ve bi daha da olmadı, sizce geç döllenme ihtimali var mıdır
Bak cnm benim ilk hamileliğim yumurtlama günümde oldu ama ikinciye hamile kalmam tamamen tesadüf olmuştu yumurtlama günüme 8 gün falan vardı korunmadık ve hamile kalmıştım:( yani bazen yumurtlama gününden önce veya sonra 1 yumurta oluşabiliyor ve seni hamile bırakabilecek spermlerle karşılaştığında beklenmedik gebelik olabiliyor..sen tabi nisanlısın istemiyorsundur şuanda oyüzden diyorumki umarım yoktur...yoksa aldirmak zorunda kalicaksin degilmi?

Bak cnm benim ilk hamileliğim yumurtlama günümde oldu ama ikinciye hamile kalmam tamamen tesadüf olmuştu yumurtlama günüme 8 gün falan vardı korunmadık ve hamile kalmıştım:KK43: yani bazen yumurtlama gününden önce veya sonra 1 yumurta oluşabiliyor ve seni hamile bırakabilecek spermlerle karşılaştığında beklenmedik gebelik olabiliyor..sen tabi nisanlısın istemiyorsundur şuanda oyüzden diyorumki umarım yoktur...yoksa aldirmak zorunda kalicaksin degilmi?
Canım gerçekten oluyor mu öyle şeyler :( çok korkuyorum lütfen bana dua edin çünkü daha aylar var düğünüme gerçekten çok çaresizim :'(

Canım gerçekten oluyor mu öyle şeyler :KK43: çok korkuyorum lütfen bana dua edin çünkü daha aylar var düğünüme gerçekten çok çaresizim :'(
Canım inşallah yoktur varsa ilk bebeğini aldırmak çok yıpratır seni...keşke korunsaydın bunu erkekler düşünemiyor sen yapsaydın :( çok üzüldüm senin için kan testi ilişkiden 12 gün sonra kesin sonuç veriyor bilgin olsun kanda kesinleştirebilirsin...

Canım inşallah yoktur varsa ilk bebeğini aldırmak çok yıpratır seni...keşke korunsaydın bunu erkekler düşünemiyor sen yapsaydın :KK43: çok üzüldüm senin için kan testi ilişkiden 12 gün sonra kesin sonuç veriyor bilgin olsun kanda kesinleştirebilirsin...
Keşke keşke o kadar pişmanım ki, bugün tam iki hafta geçmiş oluyor ilişkinin üstünden ama hastanelerde de bekar göründüğüm için ordan da korkuyorum bunalıma girdim resmen

Keşke keşke o kadar pişmanım ki, bugün tam iki hafta geçmiş oluyor ilişkinin üstünden ama hastanelerde de bekar göründüğüm için ordan da korkuyorum bunalıma girdim resmen
Canım bekar olabilirsin, kadın doğum doktoruna git durumunu söyle..lise cağındaki kızlar gidiyo doktora utanmıyor..sen nisanlısın ve düğün tarihin bile belli..gidip kan testini yaptır kendi kendini yiyecegine direk kan tahlili yapmak istiyorum gebelik icin de..

Back
X