Kürtaj sonrası adet düzeni lütfen akıl verin

alllahvargamyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
556
242
53
25
Kızlar merhaba uzun sürenin ardından konu açtım artık kafayı yiyeceğim çünkü 1 nisanda kürtaj oldum 5 aydır 2 kere regl gördüm 2. aya bir yaklaştıkça oluyorum şimdi ise 42 gün geçti reglm test verdim negatif geçen ay hsg çektim belki vardır diye beta verdim olumsuz oldu onuda geçtim artık yoruldum adet olmak için gün sayıyorum yine gecikmem oldu transfer olacağım fakat adet olamıyorum her ıslaklıkta adet oldum diye sevinir mi bir insan ya dört gözle adeti bekliyorum ama olmuyor soğan suyuna başlayacağım sanırım resmen menepoza giren kadınlar gibi oldum :( benim gibi olan varmı sizlerde adet düzeni nasıl ne zaman düzeldi 3. Reglinizi kaçıncı ayda gördünüz of çok canım sıkılıyor bu durumdan😣

Son düzenleme:
merhaba kürtaj sonrası değil ama benim de tedavi öncesi adetim gecikti senin gibi bekledim 60 gün oldu düşün çatlayacaktım artık stresten doktor tarlusalla başlattı bir hafta içinde oldum öyle başladık tedaviye

merhaba kürtaj sonrası değil ama benim de tedavi öncesi adetim gecikti senin gibi bekledim 60 gün oldu düşün çatlayacaktım artık stresten doktor tarlusalla başlattı bir hafta içinde oldum öyle başladık tedaviye
Doktoruma danıştım ilaç verin diye yok olmaz doğal yolla bekle dedip durdu işte işin kötü yanı adet olamıyoruz ki bekleyelim bende gidip alıcağım en sonra adet olmak için 😭

Doktoruma danıştım ilaç verin diye yok olmaz doğal yolla bekle dedip durdu işte işin kötü yanı adet olamıyoruz ki bekleyelim bende gidip alıcağım en sonra adet olmak için 😭
doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği ama 42 gün de az değil ya çok iyi anlıyorum seni insan bir damlacık görebilmek için yüz kere kontrol ediyor hormonların stresi de cabası bir an önce olup tedaviye başlamak istiyorsun :( inşallah olursun canım her gün bir fincan ada çayı iç en azından doğal şeylerle dene

Back
X