Adet düzensizliği mi???!

cikilopscu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2021
49
58
3
33
Merhaba herkese sürekli takip ettiğim foruma böyle bir konuyla kaydolmak istedim. Baştan belirteyim ki amacım tabiki burda doktorculuk oynamak değil. Doktora gitmem mümkün değil.

konuya gelecek olursam genelde adet düzensizliğim yoktur. Hayatımda hiç olmadı yani 2 gün önce olur bir hafta geç olur ama bunlar normal. Benim şuan ayın 2 sinde regl dönemim bitti ve dün tekrar lekelendim. Bugün ise kanamam oldu normal regl gibi olmasa da… böyle bir şey hiç başıma gelmedi. Bitişinden bu yana bir hafta geçmişken böyle bir şey yaşayan var mı? Neden olmuş olabilir? Ben tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum.

şuraya da parantez açalım. 4 yıldır evliyim hormon ilacı kullanmıyorum. Yani düzenimi bu denli bozacak hiç bir ilaç kullanmadım.

Son düzenleme:
Bende o sebeple geçtiğimiz ay doktora gittim. Doktor aşı oldunuz mu diye sordu. Genellikle aşı olan hastalarımda çok sık bu şikayetle karşılaşıyorum dedi. Maalesef benim kontrollerimde polip çıktı. 9 ay önce aldırmıştım. Yine çıkmış.

Ben de hap kullandığım için gününde değişim olmuyor ama cok az geçiriyorum 3 aydır. Düzelecek umarım. Kimle konuştuysam covid sonrası hep değişiklik yaşamış.
Bende spiral var normaline göre değişmişti düzenim. Şimdi tekrar değişti. Nerdeyse 4 5 gün önce oldum bu ay. İnşallah düzelir :(

Covid geçirdiniz mi? Covidden sonra coğu kişide regl dönemi, erken/geç gelmesi, az/cok gelmesi gibi değişiklikler olmuş.
Hayır covid geçirmedim
Bende o sebeple geçtiğimiz ay doktora gittim. Doktor aşı oldunuz mu diye sordu. Genellikle aşı olan hastalarımda çok sık bu şikayetle karşılaşıyorum dedi. Maalesef benim kontrollerimde polip çıktı. 9 ay önce aldırmıştım. Yine çıkmış.
Yaaa demek açıdan da olabilir. Evet aşı oldum

Back
X