adet duzensizligi olanlar gebeliginizi nsl anladiniz

Yardim edin kizlar nsl anladiniz
canım bendede düzensizlik vardı hr ay acaba mı diye diye eczaneye koşardım test alırdım hep negatif... adetim değişirdi 30 35 40 45 günü bulurdu. defalarca teste para verdim. en sonunda netten arastırdım 100 lü test aldım 40 liraya :) bide 8e böldürdüm ayda 5 5 ödedim. eczaneden her aldıgımda 5 veriyordum 8 tane parasına 100 tane almıs oldum. arada acaba diyen arkadaşlarımada verdim.1 sene kullandım elimdede kaldı hala :) çok sükür hamileyim bende darısı başına...
sürekli acaba yasıyorsan bi test al bence aklında soru kalmaz :) 100 almak zorunda deilsin 50 20 gibi seceneklerde var uygun fiyata

Cnm benim de duzensiz 35 40 45 ama yani o hissi size veren ne oldu benim bugun 40.gunum ve ben hayit otunun hapini kullanıyordum en gec 32.gunu olmam gerekirdj olmadim idrarda yaptim silik cikti dun kana gittik negatif cok kotu oldum esim de öyle ovulasyon testlerim de her zamankinden daha koyu cikti anlamiyoum ki niye boyle oldu ben de ellilik paket almistim bitti alti aydir evliyim

Merhaba kızlar benim de adetlerim cok düzensizdi 30 güne kadar geciktiği oldu en son 43 gün gecikti telefonumdada adet takvimim var kayınvalidem test alalıM dedi ki hiç ama hiç umudum yoktu meğer 6 haftalık hamileymişim gec döllenme olmuş sanırım ki 2 yıllık evliliğimde hiç korunmamıştım herhalde dedim gebe felan kalamayacağım ama Allah veriyor hamd olsun umudunuzu kesmeyin

Bugun de arkaasimin 56. Gunu ve bugun cok yuksek bir degerle hamile kalmis daha once doktor adet söktürücü verdi kullandigi halde adet baslamayinca bugün kan verdi ve hamile ins ben de olurum ne olur dua edin bana

Yardim edin kizlar nsl anladiniz
Ovulasyon testi kullanarak bat günümü belirledim canım.o gün test yaptım öyle öğrendim.gerçi 12. Haftada kürtaj oldum ama bu şekilde öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…