- 28 Ağustos 2022
- 61
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gunesbulutay
Adet duzensizligim var o yuzden anliyamiyorum hamile olup olmadgmi test yapmakta istemiyorum kasiklarmda cok agri var 5 gunum gecti hamilelik belirtileri neler acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde ne kadar gecikiyor canımAdet duzensizligim var o yuzden anliyamiyorum hamile olup olmadgmi test yapmakta istemiyorum kasiklarmda cok agri var 5 gunum gecti hamilelik belirtileri neler acaba
Normalde ne kadar gecikiyor 8 gun geciktigi bile oldu o yuzden heyecanlanmak istemiyorum![]()
Birde surekli idrara cikiyorum ve hep ıslaklk hissediyorumAdet duzensizligim var o yuzden anliyamiyorum hamile olup olmadgmi test yapmakta istemiyorum kasiklarmda cok agri var 5 gunum gecti hamilelik belirtileri neler acaba
1-2 gün daha bekle canım tam 1 hafta gecikme olsun ondan sonra test yapabilirsinBirde surekli idrara cikiyorum ve hep ıslaklk hissediyorum
Canım bende aynı böyleyim 24 agustosta regl olmam lazımdı hala gelmedi sürekli wc çıkıyorum psikolojik mi anlamadım sürekli ıslaklık hissediyorum hastalandım diye gidiyorum yok sadece bugün çok hafif belli belirsiz pembe akıntı geldi peceteye galiba benim adetim sökülecekBirde surekli idrara cikiyorum ve hep ıslaklk hissediyorum
Aynı durumdaymisiz canim bende surekli wcye gidiyorum hep islaklk var normalde de hep gecikir o yuzden umutlanmak istemiyorum ama olmayinca da insan ister istemez umutlaniyorCanım bende aynı böyleyim 24 agustosta regl olmam lazımdı hala gelmedi sürekli wc çıkıyorum psikolojik mi anlamadım sürekli ıslaklık hissediyorum hastalandım diye gidiyorum yok sadece bugün çok hafif belli belirsiz pembe akıntı geldi peceteye galiba benim adetim sökülecek(
Canım bende de çoğu zaman gecikme oluyor ben şöyle anlamıştım normalde benim adet zamanı geleceği zaman belim çok ağrıyor ordan anlıyordum ama bu ay hamile kaldığımı şöyle anladım 4 gün geçmişti. Ama bu adet zamanım yaklaşırken ben çok fazla uyumuştum yani oturduğum yerde uyuya kalıyordum akıntım vardı sürekli adet olduğumu sanıp gidiyordum hiçbir şey olmuyordu. Sağ sol kasıklarımda batmalar oluyor ama adet olucakmış gibi değilde böyle kasıklarda bi dolgunluk hissediyordum ve ağrılar oluyordu yürürken bile kasıklarım ağrıyordu kabızlık olmuştu bide çöp kokusundan midem bulanmıştı öğürtü gelmişti bana. Bir defada başım çok fena dönmüştü. Bide göğüslerim benim hassalaşmıyor o zaman hassaslık ve dolgunluk vardı Ama ben çalıştığım için hiç aklıma hamilelik gelmiyordu çünkü hamile kalamıyordum bir türlü,çalıştığım için ondan böyle olduğunu sanıyordum ben. Adetim 4 gün geçti idrar testi yaptım evde hemen çıktı çift çizgi kan testi verdim pozitif çıktı. Ama kimyalsal oldu o yüzden şuan hamile değilim ama bende bunlar olmuştu.Aynı durumdaymisiz canim bende surekli wcye gidiyorum hep islaklk var normalde de hep gecikir o yuzden umutlanmak istemiyorum ama olmayinca da insan ister istemez umutlaniyor![]()
10 günlük bir gecikmen varsa test yapabilirsiniz.Adet duzensizligim var o yuzden anliyamiyorum hamile olup olmadgmi test yapmakta istemiyorum kasiklarmda cok agri var 5 gunum gecti hamilelik belirtileri neler acaba
Burç yorumlarınıza bakın belki tutar.Adet duzensizligim var o yuzden anliyamiyorum hamile olup olmadgmi test yapmakta istemiyorum kasiklarmda cok agri var 5 gunum gecti hamilelik belirtileri neler acaba
karnimda yanmaCanım bende de çoğu zaman gecikme oluyor ben şöyle anlamıştım normalde benim adet zamanı geleceği zaman belim çok ağrıyor ordan anlıyordum ama bu ay hamile kaldığımı şöyle anladım 4 gün geçmişti. Ama bu adet zamanım yaklaşırken ben çok fazla uyumuştum yani oturduğum yerde uyuya kalıyordum akıntım vardı sürekli adet olduğumu sanıp gidiyordum hiçbir şey olmuyordu. Sağ sol kasıklarımda batmalar oluyor ama adet olucakmış gibi değilde böyle kasıklarda bi dolgunluk hissediyordum ve ağrılar oluyordu yürürken bile kasıklarım ağrıyordu kabızlık olmuştu bide çöp kokusundan midem bulanmıştı öğürtü gelmişti bana. Bir defada başım çok fena dönmüştü. Bide göğüslerim benim hassalaşmıyor o zaman hassaslık ve dolgunluk vardı Ama ben çalıştığım için hiç aklıma hamilelik gelmiyordu çünkü hamile kalamıyordum bir türlü,çalıştığım için ondan böyle olduğunu sanıyordum ben. Adetim 4 gün geçti idrar testi yaptım evde hemen çıktı çift çizgi kan testi verdim pozitif çıktı. Ama kimyalsal oldu o yüzden şuan hamile değilim ama bende bunlar olmuştu.
Peki idrar yollarimda yanma var kasiklarim cok yaniyor enfeksiyon mu kaptim acaba1-2 gün daha bekle canım tam 1 hafta gecikme olsun ondan sonra test yapabilirsin
Hamileyken mi kasikta batma oluyordu10 günlük bir gecikmen varsa test yapabilirsiniz.
Göğüslerde sızlama vs var mı? Bende yerden, herhangi bir şey aldığımda elime hafif bile olsa kaldırmak istediğimde kasıklarım batıyordu, gece ise yatakta dönerken kasıkta ağrım oluyordu.
Olabilir canım bol su iç çocuk denediğimiz ilk ay bende de olmuştu sonraki ay bol bol içtim olmadıBenim
karnimda yanma
Peki idrar yollarimda yanma var kasiklarim cok yaniyor enfeksiyon mu kaptim acaba
Hamileyken mi kasikta batma oluyordu
Bende yanma yoktu canım. En iyi çözüm kan vermek ben geciktiği zaman şüphem varsa kan veriyorum direk test ile uğraşmak sıkıcı geliyor bana ve ilk önce kanda çıkar HCG hormonu sonra idrara geçer o yüzden tam emin olmak istiyorsan kan vermek en mantıklısıBenim
karnimda yanma
Peki idrar yollarimda yanma var kasiklarim cok yaniyor enfeksiyon mu kaptim acaba
Hamileyken mi kasikta batma oluyordu
Kan testi verdin mi canımAynı durumdaymisiz canim bende surekli wcye gidiyorum hep islaklk var normalde de hep gecikir o yuzden umutlanmak istemiyorum ama olmayinca da insan ister istemez umutlaniyor![]()