Adet düzensizliği ovulasyon testi

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Kızlar adet düzensizliği olup ovulasyon testi yapsam doğru bi sonuç verirmi acaba ?

Ben bu ay yapicaktim, hic de bilmiyorum aslinda arastirdim. Doktorumu aradim sormak icin, yapmani tavsiye etmem yalanci sonuc veriyor testler dedi ve gun asiri iliski en garanti yol dedi. O yuzden vazgectim ya kafam da karisik. Gerci test yapsam da kac gun yapicam adetlerim duzensiz.

Ben bu ay yapicaktim, hic de bilmiyorum aslinda arastirdim. Doktorumu aradim sormak icin, yapmani tavsiye etmem yalanci sonuc veriyor testler dedi ve gun asiri iliski en garanti yol dedi. O yuzden vazgectim ya kafam da karisik. Gerci test yapsam da kac gun yapicam adetlerim duzensiz.
Sanirim bende dedigin gibi sürekli ilişkiye girmek gerekiyor anca öyle 🤷🏻‍♀️ Bıktım şu adet düzensizliğinden

Kizlar Instagramda minnak kurabiyelerr diye bir sayfa var çok güzel takibe almanızı tavsiye ederim ovulasyon testi gönderip takibinizi de yapıyo örnek olan testlere bakabilirsiniz testler o kadar hassas ki çok doğru sonuç veriyo normalde bilindik takvim uygulaması ile alakası olmuyo yumurtlama tarihinin sayfaya dm den yazıp bilgi alabilirsiniz

Back
X